- 15 Ağustos 2020
- 170
- 56
- 13
- 35
- Konu Sahibi Bayb010101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif iste bacim neyini yorumlayalim tebrikler ama bu kadar net iki cizgi olan testlerinizi neden hicbir sey bilmiyormuscasina paylasiyorsunuz? Yillardir her ay tek cizgi görüyor burada bunca insan. Belki siz de boyleydiniz bilemem ama kadin ruhundan az cok anlarsınız diye dusunerek bu konusmayi yaptim. Bazi fotograflar cok uzer. Bunu unutmamak gerek.
Pozitif iste bacim neyini yorumlayalim tebrikler ama bu kadar net iki cizgi olan testlerinizi neden hicbir sey bilmiyormuscasina paylasiyorsunuz? Yillardir her ay tek cizgi görüyor burada bunca insan. Belki siz de boyleydiniz bilemem ama kadin ruhundan az cok anlarsınız diye dusunerek bu konusmayi yaptim. Bazi fotograflar cok uzer. Bunu unutmamak gerek.
Ön yargılı insanlarımız işte naparsın önyargı yapmadan içlerini rahat ettiremiyorlar.Bence bi sakın olun bunlar hamilelik değil ovulasyon testi ben gebe değilim fevri olmayın lutfen
Evet o resim tersÖn yargılı insanlarımız işte naparsın önyargı yapmadan içlerini rahat ettiremiyorlar.
canım resim ters değilse 1. Gün pik olmuş inşallah değerlendirmişsindir
şimdi fark ettim resim tersmiş. ama yaklaşmış ovulasyon günün bir kaç gün daha yapmaya devam et bu süreçte de ilişkiyi devam ettirÖn yargılı insanlarımız işte naparsın önyargı yapmadan içlerini rahat ettiremiyorlar.
canım resim ters değilse 1. Gün pik olmuş inşallah değerlendirmişsindir
5 sürekli neden böyle anlam veremiyorum bu kadar uzun sürer mi yumurtlama telefon uygulamalarında da bu hafta yarın son olmak şartı ile yumurtlama haftası diyo ama hiç anlamadım5. Gün çatlama gerçekleşmiş gibi duruyor, umarım gebelik testinizide kıpkırmızı atarsınız 14 gün sonra![]()
3 gündür böyle telefon uygulamalarına göre yarın son yumurtlama haftam acaba sürekli mi böyle çıkar hergun yapsamşimdi fark ettim resim tersmiş. ama yaklaşmış ovulasyon günün bir kaç gün daha yapmaya devam et bu süreçte de ilişkiyi devam ettir
Ben adete bir hafta kala yumurtladığımı öğrendim bu ovulasyon testleri sayesinde. O ay da hamile kaldım.Yılmadan devam et lütfen5 sürekli neden böyle anlam veremiyorum bu kadar uzun sürer mi yumurtlama telefon uygulamalarında da bu hafta yarın son olmak şartı ile yumurtlama haftası diyo ama hiç anlamadım![]()
Normalde kaç günde bir adet oluyorsunuz? Bugün kaçıncı gününüz? Sanki 3. Gece yaptığınız gün pik gibi geldi bana ve 5. Gün silinmiş gibi, bu yüzden 5. Gün çatlamıştır dedim ama bellide olmaz 3. Gün tam pikte değil,5 sürekli neden böyle anlam veremiyorum bu kadar uzun sürer mi yumurtlama telefon uygulamalarında da bu hafta yarın son olmak şartı ile yumurtlama haftası diyo ama hiç anlamadım![]()
Haklısınız ama burdan gebe olduğunu anlamamak için aptal filan olmak lazım heralde bide 5 gün gece gündüz yazmisim hani şaşırdım açıkçasıBaşlık "Testi yorumlar mısınız?" Değil, "Ovülasyon testlerimi yorumlarmısınız?" Olacaktı. Ya da konu içinde belirtecektiniz. Sonra kızıyorsunuz yapılan yoruma. Söylemediyseniz insanlar nerden anlasın bunların ovülasyon testleri olduğunu?
Kızmayın burda o kadar kopkoyu çizgili gebelik testleri koyup acaba gebemiyim diye ısrarla bin tane konu açanlar var. Millet ışığa tutuyor gözleri kör olacak kadar inceliyor ikinci çizgiyi görmek için. Onları da anlayın...
Benim adetim biraz düzensiz 30 günde bir bugün adetle birlikte 16. Adetten sorna 8.gun telefon uygulamalarında bu şekilde hafta bu diyoNormalde kaç günde bir adet oluyorsunuz? Bugün kaçıncı gününüz? Sanki 3. Gece yaptığınız gün pik gibi geldi bana ve 5. Gün silinmiş gibi, bu yüzden 5. Gün çatlamıştır dedim ama bellide olmaz 3. Gün tam pikte değil,
Neyse yanlış anlamışsınız, gebelik testi olsaydı bende aynı tepkiyi verirdim.Pozitif iste bacim neyini yorumlayalim tebrikler ama bu kadar net iki cizgi olan testlerinizi neden hicbir sey bilmiyormuscasina paylasiyorsunuz? Yillardir her ay tek cizgi görüyor burada bunca insan. Belki siz de boyleydiniz bilemem ama kadin ruhundan az cok anlarsınız diye dusunerek bu konusmayi yaptim. Bazi fotograflar cok uzer. Bunu unutmamak gerek.
30 günde bir oluyorsanız evet bugün çatlama günü gibi duruyor, ama siz 8 gün kanama mı yaşıyorsunuz? Bu çok uzun değil mi?Benim adetim biraz düzensiz 30 günde bir bugün adetle birlikte 16. Adetten sorna 8.gun telefon uygulamalarında bu şekilde hafta bu diyo