- 5 Eylül 2020
- 26
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi Bayb010101
Allahın izni ile şu iki gün geçsin ondan sonra eğer gerekiyorsa tekrar denerimTestiniz bozuk. Doğru sonuç için testi tekrarlamanız gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın izni ile şu iki gün geçsin ondan sonra eğer gerekiyorsa tekrar denerimTestiniz bozuk. Doğru sonuç için testi tekrarlamanız gerek
Zaten 5/6 tane test denedim hepsine de ya 3 ya da en fazla 4 damla kutuda ne yazıyorsa çünkü hepsinde farklı biliyorsunuz bu güne kadar da hepsi böyle çıktı o yüzden çok karışık duygular içerisindeyim bekliyorum şu son 2 günün geçmesiniIsterseniz 1 test daha alin. Fazla idrar damlatmayin. Tekrarlayin.
5 dakika geçmemişti daha nerdeyse son 5 günde yaptığım bütün testler bu şekilde bekliyorum son 2 günKac dakika icinde olustu bu cizgi? Test kutusunda dakika sınırları yazar. Cogunlukla ilk 5 dakika diye biliyoruz. 5 dakikadan sonra olustuysa kuruma cizgisidir.
Ben bir sey sorcam pik neyin kısaltması acaba?Henüz pik yok gibi.
Hepsinin fotoğraflarını atar misiniz?Zaten 5/6 tane test denedim hepsine de ya 3 ya da en fazla 4 damla kutuda ne yazıyorsa çünkü hepsinde farklı biliyorsunuz bu güne kadar da hepsi böyle çıktı o yüzden çok karışık duygular içerisindeyim bekliyorum şu son 2 günün geçmesini
Hamile olma ihtimalimiz cok yuksek o halde. Bu dagilma icin bir hemsire arkadas idrar yollarinda iltihap olabilir demisti.5 dakika geçmemişti daha nerdeyse son 5 günde yaptığım bütün testler bu şekilde bekliyorum son 2 gün
İngilizceden geçmiş aslında dilimize. "Peak" kelimesi. Zirve, en yuksek nokta manasında.Ben bir sey sorcam pik neyin kısaltması acaba?
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ben deİngilizceden geçmiş aslında dilimize. "Peak" kelimesi. Zirve, en yuksek nokta manasında.
attım ki hepsini bozuk diye hatta bu son çektiğimi de attımHepsinin fotoğraflarını atar misiniz?
Hepsi birden cift cizgi ciktiysa bence bozuk degil tam da haftasonuna denk gelmişsiniz gidip kan verseniz belli olurdu.attım ki hepsini bozuk diye hatta bu son çektiğimi de attım
bunlar daha pik değil canım yapmaya devam et sen bı de tam kurudugunda yanı fotoyu 5. dk sonunda cekersen o dalgalanmalar olmaz netlesır pembe cızgı ^^
Şöyle söyleyeyim zaten pazartesi kan verdim salı sonucu almaya gittiğimde testin yarı pozitif yarı negatif olduğunu söylediler birdaha kan alalım deneyelim tekrar dediklerinde eşimle tam adet gününü beklemeye karar verdik erken olduğu için sonuç böyle olabilir diye o günden beri de test yapıyorum hepsi bu şekildeHepsi birden cift cizgi ciktiysa bence bozuk degil tam da haftasonuna denk gelmişsiniz gidip kan verseniz belli olurdu.
bısuru kısıyız pco lu bazımızın yumurtası ılacla catlıyo bazımızın 2 3 aya bı yumurtası catlıyo kendılıgınden sekıl a ben. cozumu olmayan seylerden korusun rabbım. uzulme. stress yumurtlamamıza dusman lh yuksek seyretse dahı gebelık gordum 2 kez kotu sonuclansa da ..:) sabret rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın .)Bu testleri yapayım dedim anlamadım da birsey hepsi yüksek pko da olabilirsin dediler üzüldüm
peak demek grafıkte en yuksege cıktıgı an zirve demek oluyo :)Ben bir sey sorcam pik neyin kısaltması acaba?
Bat gibi bir kisaltma saniyordum. Tesekkur ederimpeak demek grafıkte en yuksege cıktıgı an zirve demek oluyo :)
Yari pozitif yari negatif diye bir sonuc verdiklerini ilk kez duyuyorum. Bence baska bir yere kan verin pek güven vermedi bu cumle.Şöyle söyleyeyim zaten pazartesi kan verdim salı sonucu almaya gittiğimde testin yarı pozitif yarı negatif olduğunu söylediler birdaha kan alalım deneyelim tekrar dediklerinde eşimle tam adet gününü beklemeye karar verdik erken olduğu için sonuç böyle olabilir diye o günden beri de test yapıyorum hepsi bu şekilde
işte ben de aynı yere kan vermeye güvenmediğim için bekliyorum şu an merak ettim bir daha test yapayım dedim sonuç aynı olduğu için buraya sorayım dedim .. bu yarı yarıya çıkan test de büyük ihtimal test te sorun varmış dediler bilmiyorum hepsi beni bulduYari pozitif yari negatif diye bir sonuc verdiklerini ilk kez duyuyorum. Bence baska bir yere kan verin pek güven vermedi bu cumle.
Oyle bir sey yok. Silik de olsa gebelikyen soz edilebilir. 5 6 testte de silik cizgi ciktiysa yari pozitif yari negatif denmez boyle bir sey yok yani. Umitlendirmek istemem ama bence hamilesiniz.işte ben de aynı yere kan vermeye güvenmediğim için bekliyorum şu an merak ettim bir daha test yapayım dedim sonuç aynı olduğu için buraya sorayım dedim .. bu yarı yarıya çıkan test de büyük ihtimal test te sorun varmış dediler bilmiyorum hepsi beni buldu![]()
bende öyle düşünüyorum hayırlısıyla yarın belli olacakOyle bir sey yok. Silik de olsa gebelikyen soz edilebilir. 5 6 testte de silik cizgi ciktiysa yari pozitif yari negatif denmez boyle bir sey yok yani. Umitlendirmek istemem ama bence hamilesiniz.