Testi yorumlar misiniz

Isterseniz 1 test daha alin. Fazla idrar damlatmayin. Tekrarlayin.
Zaten 5/6 tane test denedim hepsine de ya 3 ya da en fazla 4 damla kutuda ne yazıyorsa çünkü hepsinde farklı biliyorsunuz bu güne kadar da hepsi böyle çıktı o yüzden çok karışık duygular içerisindeyim bekliyorum şu son 2 günün geçmesini

Zaten 5/6 tane test denedim hepsine de ya 3 ya da en fazla 4 damla kutuda ne yazıyorsa çünkü hepsinde farklı biliyorsunuz bu güne kadar da hepsi böyle çıktı o yüzden çok karışık duygular içerisindeyim bekliyorum şu son 2 günün geçmesini
Hepsinin fotoğraflarını atar misiniz?

Hepsi birden cift cizgi ciktiysa bence bozuk degil tam da haftasonuna denk gelmişsiniz gidip kan verseniz belli olurdu.
Şöyle söyleyeyim zaten pazartesi kan verdim salı sonucu almaya gittiğimde testin yarı pozitif yarı negatif olduğunu söylediler birdaha kan alalım deneyelim tekrar dediklerinde eşimle tam adet gününü beklemeye karar verdik erken olduğu için sonuç böyle olabilir diye o günden beri de test yapıyorum hepsi bu şekilde

Bu testleri yapayım dedim anlamadım da birsey hepsi yüksek pko da olabilirsin dediler üzüldüm
bısuru kısıyız pco lu bazımızın yumurtası ılacla catlıyo bazımızın 2 3 aya bı yumurtası catlıyo kendılıgınden sekıl a ben. cozumu olmayan seylerden korusun rabbım. uzulme. stress yumurtlamamıza dusman lh yuksek seyretse dahı gebelık gordum 2 kez kotu sonuclansa da ..:) sabret rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın .)

Şöyle söyleyeyim zaten pazartesi kan verdim salı sonucu almaya gittiğimde testin yarı pozitif yarı negatif olduğunu söylediler birdaha kan alalım deneyelim tekrar dediklerinde eşimle tam adet gününü beklemeye karar verdik erken olduğu için sonuç böyle olabilir diye o günden beri de test yapıyorum hepsi bu şekilde
Yari pozitif yari negatif diye bir sonuc verdiklerini ilk kez duyuyorum. Bence baska bir yere kan verin pek güven vermedi bu cumle.

Yari pozitif yari negatif diye bir sonuc verdiklerini ilk kez duyuyorum. Bence baska bir yere kan verin pek güven vermedi bu cumle.
işte ben de aynı yere kan vermeye güvenmediğim için bekliyorum şu an merak ettim bir daha test yapayım dedim sonuç aynı olduğu için buraya sorayım dedim .. bu yarı yarıya çıkan test de büyük ihtimal test te sorun varmış dediler bilmiyorum hepsi beni buldu 😂

işte ben de aynı yere kan vermeye güvenmediğim için bekliyorum şu an merak ettim bir daha test yapayım dedim sonuç aynı olduğu için buraya sorayım dedim .. bu yarı yarıya çıkan test de büyük ihtimal test te sorun varmış dediler bilmiyorum hepsi beni buldu 😂
Oyle bir sey yok. Silik de olsa gebelikyen soz edilebilir. 5 6 testte de silik cizgi ciktiysa yari pozitif yari negatif denmez boyle bir sey yok yani. Umitlendirmek istemem ama bence hamilesiniz.

Merhaba kızlar benim adetim de 8 gün geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı gibi bir bakar mısınız yoksa bana mı öyle geldi

Eklentiler

• 70EC4DB9-1F09-4397-88CC-C294E60E4942.webp
    70EC4DB9-1F09-4397-88CC-C294E60E4942.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 12
Back
X