TESTİ YORUMLAR mısınız

birsorumva

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
222
30
18
Arkadaşlar ikimizin de giyinik olduğu bi ilişkim oldu ama bu ay reglim 2 gün gecıktı bugün doktora da gittim sorun yok reglin yakın diye söyledi ben yine de test yapmak istedim böyle çıktı biliyorum size saçma geliyor ama yorumlar mısınız lütfen stresi yönetemiyorum sadece
IMG_5892.webp

Son düzenleme:
Benim de iki gun gecti ve negatif su ana dek, neden gecti reglim bilmiyorum yaklasim 14 gun once ara kanamam oldu adet bitiminden uc gun sonra,o mu etkiledi bilemiyorum

Evet ama subat ayindaysi ve ustune 1 gun erken olarak iki defa regl olmustum ilk defa mayista ara kanamam oldu, ara kanamayi saymazsak dun veya ondan onceki gun adet olmam gerekiyordu cok stresliyim

Evet ama subat ayindaysi ve ustune 1 gun erken olarak iki defa regl olmustum ilk defa mayista ara kanamam oldu, ara kanamayi saymazsak dun veya ondan onceki gun adet olmam gerekiyordu cok stresliyim
Bende aynı sızın gibi stresliyim ne kadar doktora gittim diye kendimi rahatlatmaya çalışsa. Da

Yerinizde olsam ultrasona bile girmissiniz rahat olurdum. Adet sokturucuyu doktora sorsaydiniz keske ,ben hic adet sokturucu kullanmadm

Back
X