Testim bozuk cikti ve cok huzursuzum

dalila40

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
149
91
13
35
Merhaba hanimlar. Ben normal olarak her yil jinekologa giden biriyim. Rutin kontroller, ama 9 ay once smir testim bozuk cikti ikincide ayni cikti, ve simdi ucuncuyu verdim tahlilleri bekliyorum. Yani doktor takip edicez diyo ilerleyip ilerlemedigini , ilac falanda vermedi henuz. Bu konuda bilgisi olan yada yasayanlar , beni neyin bekledigini merak ediyorum okudgnz icin tesekkur ederim

korkmana gerek yok canım. hücresel bir bozulma varsa ve bunu en başından farkettilerse ilaç tedavisi veya gerekirse ufak bi operasyonla sağlığına kavuşursun inşallah. her yıl smear yaptırman çok iyi olmuş. belki de ciddi birşey yoktur.

korkmana gerek yok canım. hücresel bir bozulma varsa ve bunu en başından farkettilerse ilaç tedavisi veya gerekirse ufak bi operasyonla sağlığına kavuşursun inşallah. her yıl smear yaptırman çok iyi olmuş. belki de ciddi birşey yoktur.
Inslh. ilerlerse ameliyat dedi zaten ben kanserden korkuyorum .

Inslh. ilerlerse ameliyat dedi zaten ben kanserden korkuyorum .
yok canım hemen kanseri getirme aklına. Smear ile bir çok rahatsızlığı belirleyebiliyorlar benim bildiğim kadarıyla. Hem zaten çok erken farkedilmiş, ameliyata bile gerek kalmaz belki.

ben de senin gibi her sene smear yaptırıyorum. bi keresinde mantar gibi birşey çıkmıştı smearda, fitil krem falan verdi doktor. yani zaten akıntı kaşıntı kanama gibi rahatsızlıklarla gittiğinde doktor hemen smear istiyor. Ara kanamaların oluyor mu bu arada? İlişki sırasında ağrı falan?

ben de senin gibi her sene smear yaptırıyorum. bi keresinde mantar gibi birşey çıkmıştı smearda, fitil krem falan verdi doktor. yani zaten akıntı kaşıntı kanama gibi rahatsızlıklarla gittiğinde doktor hemen smear istiyor. Ara kanamaların oluyor mu bu arada? İlişki sırasında ağrı falan?
Yok kanamam falan yok . Agrimda olmuyor zaten menepozdayim bunla ugrasirken bide bu cikti .iste aklim ilac falan vermemesine takildi. Bekliyorum ucuncu tahlil sonucumu hayirlisi

Yok kanamam falan yok . Agrimda olmuyor zaten menepozdayim bunla ugrasirken bide bu cikti .iste aklim ilac falan vermemesine takildi. Bekliyorum ucuncu tahlil sonucumu hayirlisi
canım rahim ağzı kanserlerinde, adet dışında ara kanamalar oluyor, bir de ilişki sırasında yanma batma acı hissi oluyor. En belirgin belirtileri bunlar.

Back
X