Inslh. ilerlerse ameliyat dedi zaten ben kanserden korkuyorum .korkmana gerek yok canım. hücresel bir bozulma varsa ve bunu en başından farkettilerse ilaç tedavisi veya gerekirse ufak bi operasyonla sağlığına kavuşursun inşallah. her yıl smear yaptırman çok iyi olmuş. belki de ciddi birşey yoktur.
yok canım hemen kanseri getirme aklına. Smear ile bir çok rahatsızlığı belirleyebiliyorlar benim bildiğim kadarıyla. Hem zaten çok erken farkedilmiş, ameliyata bile gerek kalmaz belki.Inslh. ilerlerse ameliyat dedi zaten ben kanserden korkuyorum .
Inslh canimyok canım hemen kanseri getirme aklına. Smear ile bir çok rahatsızlığı belirleyebiliyorlar benim bildiğim kadarıyla. Hem zaten çok erken farkedilmiş, ameliyata bile gerek kalmaz belki.
ben de senin gibi her sene smear yaptırıyorum. bi keresinde mantar gibi birşey çıkmıştı smearda, fitil krem falan verdi doktor. yani zaten akıntı kaşıntı kanama gibi rahatsızlıklarla gittiğinde doktor hemen smear istiyor. Ara kanamaların oluyor mu bu arada? İlişki sırasında ağrı falan?Inslh canim
Yok kanamam falan yok . Agrimda olmuyor zaten menepozdayim bunla ugrasirken bide bu cikti .iste aklim ilac falan vermemesine takildi. Bekliyorum ucuncu tahlil sonucumu hayirlisiben de senin gibi her sene smear yaptırıyorum. bi keresinde mantar gibi birşey çıkmıştı smearda, fitil krem falan verdi doktor. yani zaten akıntı kaşıntı kanama gibi rahatsızlıklarla gittiğinde doktor hemen smear istiyor. Ara kanamaların oluyor mu bu arada? İlişki sırasında ağrı falan?
canım rahim ağzı kanserlerinde, adet dışında ara kanamalar oluyor, bir de ilişki sırasında yanma batma acı hissi oluyor. En belirgin belirtileri bunlar.Yok kanamam falan yok . Agrimda olmuyor zaten menepozdayim bunla ugrasirken bide bu cikti .iste aklim ilac falan vermemesine takildi. Bekliyorum ucuncu tahlil sonucumu hayirlisi
Cok sukur yok boyle biseyim.canım rahim ağzı kanserlerinde, adet dışında ara kanamalar oluyor, bir de ilişki sırasında yanma batma acı hissi oluyor. En belirgin belirtileri bunlar.
Tahlillerim negatif cikti uc ayda bir iki tane yaptirdim ikiside doktor negatif bozuk cikti dedi. Simdi ucuncuyu verdim onu bekliyom.Tahlillerinizde ne sonuç çıktı ?
Bilmiyorum sonuclarima bilgisayardan bakip diyor. Uc nokta cikmis diyor negatif. Takip edelim ilerlermi yoksa boyle sinirdami durcak, ona gore tedavi yapacaz diyor.Bozuk derken tahlilde ne yazıyor da bozuk oluyor onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?