Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika içinde çıkan sonuçlar doğrudur. Kan tahlili verip kesin bir sonuç alabilirsinizTestim gün rengi açılıyor adetimse 2 gün geçti sizce gebelik varmı
10 dakika içinde çıkan sonuçlar doğrudur. Kan tahlili verip kesin bir sonuç alabilirsiniz
Evet çıktı ama koyulukları gidikçe silik çıkıyor daha önce de bu şekilde gittim 3 gün sonra yoktu korkuyorum test tarihleri 31 ocak 1 şubat 3 şubat kasette 3Çift çizgi çıkanlar hemen çıktıysa kan verebilirsiniz
Bu sabah adet oldum hergün test yaptım hepsi çift çizgiydi o kadar kötüyüm ikidir aynı şey başıma geliyor yıkıldım resmen adet sancıma uyandımKaset testte çizgi göremedim diğerleri erken gebelik testi sanırım. Benimde 10 15 saniyede pozitif çıkmıştı kan verdim sonuç yanıltmadı.
Rabbım gönlünüze göre versin, pazartesi günü kan verin bence 2 günde gecikme var ve testler bekledikçe kurumadan dolayı renk açılması olabiliyor.
Canım kimyasal gebelik geçrmiş olabilirsin tekrarlayan durumsa yumurta kaliteni artıracak takviyelerle desteklemeelisin birde adet olmuşsun hemen başla derim... Bak onu da sana söyleyeyim ben çok uzun zaman araştırdım karşıma arı sütünden başka bir şey çıkmadı arı sütü bal polen karışımı tüketebilirsin üstüne bir de ben harit hapı kullanmıştım adetin 2 günü başlayıp 15 gün sonra bırakıyorsun ondan sonra bir de klomen kullanmıştım bunlar hep yumurtayı ve yumurtlamayı desek ama yumurta kalitenini arttıracak tek şey ara sütü polen polen de içinde şeyi rahimdeki yaraları falan varsa Gözde ultrasonla bile görünmeyecek kadar küçük yaralar varsa onlarla iyileşmesini tahribat varsa onları iyileşmesini vesaire sağlıyorBu sabah adet oldum hergün test yaptım hepsi çift çizgiydi o kadar kötüyüm ikidir aynı şey başıma geliyor yıkıldım resmen adet sancıma uyandım
Olsun hemen modunu düşürme lütfen, önümüzdeki günlerde tekrar deneme şansınız var. Yukarıda arkadaşımız da tavsiyede bulunmuş bilgim yok ama araştır mutlaka. Rabbım doğru zamanda verecek inşallah gönlünü ferah tutBu sabah adet oldum hergün test yaptım hepsi çift çizgiydi o kadar kötüyüm ikidir aynı şey başıma geliyor yıkıldım resmen adet sancıma uyandım
İkidir oluyor o kadar kötüyüm ki anlatamam doktor aynı durum olursa adetin 3 günü gel hormon testi ver demişti ona da gidicem bu dediklerinizde alıcam çok sağolunCanım kimyasal gebelik geçrmiş olabilirsin tekrarlayan durumsa yumurta kaliteni artıracak takviyelerle desteklemeelisin birde adet olmuşsun hemen başla derim... Bak onu da sana söyleyeyim ben çok uzun zaman araştırdım karşıma arı sütünden başka bir şey çıkmadı arı sütü bal polen karışımı tüketebilirsin üstüne bir de ben harit hapı kullanmıştım adetin 2 günü başlayıp 15 gün sonra bırakıyorsun ondan sonra bir de klomen kullanmıştım bunlar hep yumurtayı ve yumurtlamayı desek ama yumurta kalitenini arttıracak tek şey ara sütü polen polen de içinde şeyi rahimdeki yaraları falan varsa Gözde ultrasonla bile görünmeyecek kadar küçük yaralar varsa onlarla iyileşmesini tahribat varsa onları iyileşmesini vesaire sağlıyor
Amin çok sağolunOlsun hemen modunu düşürme lütfen, önümüzdeki günlerde tekrar deneme şansınız var. Yukarıda arkadaşımız da tavsiyede bulunmuş bilgim yok ama araştır mutlaka. Rabbım doğru zamanda verecek inşallah gönlünü ferah tut![]()
Harit hapı yazdım cıkmadı nasıl tam adı yarın hemen alayımCanım kimyasal gebelik geçrmiş olabilirsin tekrarlayan durumsa yumurta kaliteni artıracak takviyelerle desteklemeelisin birde adet olmuşsun hemen başla derim... Bak onu da sana söyleyeyim ben çok uzun zaman araştırdım karşıma arı sütünden başka bir şey çıkmadı arı sütü bal polen karışımı tüketebilirsin üstüne bir de ben harit hapı kullanmıştım adetin 2 günü başlayıp 15 gün sonra bırakıyorsun ondan sonra bir de klomen kullanmıştım bunlar hep yumurtayı ve yumurtlamayı desek ama yumurta kalitenini arttıracak tek şey ara sütü polen polen de içinde şeyi rahimdeki yaraları falan varsa Gözde ultrasonla bile görünmeyecek kadar küçük yaralar varsa onlarla iyileşmesini tahribat varsa onları iyileşmesini vesaire sağlıyor
evet ikidir oluyorKimyasal gebelik geçiriyorsun bu normal bi durum değil doktoruna haber vermelisin bu durum tekrarlayabilir anladıgım kadarıyla tekrarlamısta
Kesinlikle doktora git bu durum tekrarlayabilir genetiklerde sorun olabilir bi incelesinlerevet ikidir oluyor
Hapı arıyorum çıkmıyor tam adını yazmısınız lütfen teşekkürlerCanım kimyasal gebelik geçrmiş olabilirsin tekrarlayan durumsa yumurta kaliteni artıracak takviyelerle desteklemeelisin birde adet olmuşsun hemen başla derim... Bak onu da sana söyleyeyim ben çok uzun zaman araştırdım karşıma arı sütünden başka bir şey çıkmadı arı sütü bal polen karışımı tüketebilirsin üstüne bir de ben harit hapı kullanmıştım adetin 2 günü başlayıp 15 gün sonra bırakıyorsun ondan sonra bir de klomen kullanmıştım bunlar hep yumurtayı ve yumurtlamayı desek ama yumurta kalitenini arttıracak tek şey ara sütü polen polen de içinde şeyi rahimdeki yaraları falan varsa Gözde ultrasonla bile görünmeyecek kadar küçük yaralar varsa onlarla iyileşmesini tahribat varsa onları iyileşmesini vesaire sağlıyor
Adetin 3 günü yani salı günü gidip hormon testi vericemKesinlikle doktora git bu durum tekrarlayabilir genetiklerde sorun olabilir bi incelesinler
Hayıt hapı demek istemiştirAdetin 3 günü yani salı günü gidip hormon testi vericem
Adet söktürücü diyor almalımıyım düzenim çok iyi normaldeHarit hapı yazdım cıkmadı nasıl tam adı yarın hemen alayım