Testim gün gün silik çıkıyor

kader766

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
23
1
1
31
Testim gün rengi açılıyor adetimse 2 gün geçti sizce gebelik varmı

Eklentiler

• E161E45F-9597-4645-9CB3-5CC561B3EAFB.webp
    E161E45F-9597-4645-9CB3-5CC561B3EAFB.webp
    33 KB · Görüntüleme: 91
  • A918254E-6AE8-4275-B05C-BCD2678DF6F0.webp
    A918254E-6AE8-4275-B05C-BCD2678DF6F0.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 99

Eklentiler

• 2D8524D8-0E8A-4AC3-86D6-E7A1EA32B5EA.webp
    2D8524D8-0E8A-4AC3-86D6-E7A1EA32B5EA.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 83F13A83-5612-4712-AD29-A9865A752118.webp
    83F13A83-5612-4712-AD29-A9865A752118.webp
    33 KB · Görüntüleme: 83
Çift çizgi çıkanlar hemen çıktıysa kan verebilirsiniz
Evet çıktı ama koyulukları gidikçe silik çıkıyor daha önce de bu şekilde gittim 3 gün sonra yoktu korkuyorum test tarihleri 31 ocak 1 şubat 3 şubat kasette 3

Kaset testte çizgi göremedim diğerleri erken gebelik testi sanırım. Benimde 10 15 saniyede pozitif çıkmıştı kan verdim sonuç yanıltmadı.
Rabbım gönlünüze göre versin, pazartesi günü kan verin bence 2 günde gecikme var ve testler bekledikçe kurumadan dolayı renk açılması olabiliyor.

Kaset testte çizgi göremedim diğerleri erken gebelik testi sanırım. Benimde 10 15 saniyede pozitif çıkmıştı kan verdim sonuç yanıltmadı.
Rabbım gönlünüze göre versin, pazartesi günü kan verin bence 2 günde gecikme var ve testler bekledikçe kurumadan dolayı renk açılması olabiliyor.
Bu sabah adet oldum hergün test yaptım hepsi çift çizgiydi o kadar kötüyüm ikidir aynı şey başıma geliyor yıkıldım resmen adet sancıma uyandım

Bu sabah adet oldum hergün test yaptım hepsi çift çizgiydi o kadar kötüyüm ikidir aynı şey başıma geliyor yıkıldım resmen adet sancıma uyandım
Canım kimyasal gebelik geçrmiş olabilirsin tekrarlayan durumsa yumurta kaliteni artıracak takviyelerle desteklemeelisin birde adet olmuşsun hemen başla derim... Bak onu da sana söyleyeyim ben çok uzun zaman araştırdım karşıma arı sütünden başka bir şey çıkmadı arı sütü bal polen karışımı tüketebilirsin üstüne bir de ben harit hapı kullanmıştım adetin 2 günü başlayıp 15 gün sonra bırakıyorsun ondan sonra bir de klomen kullanmıştım bunlar hep yumurtayı ve yumurtlamayı desek ama yumurta kalitenini arttıracak tek şey ara sütü polen polen de içinde şeyi rahimdeki yaraları falan varsa Gözde ultrasonla bile görünmeyecek kadar küçük yaralar varsa onlarla iyileşmesini tahribat varsa onları iyileşmesini vesaire sağlıyor

Olsun hemen modunu düşürme lütfen, önümüzdeki günlerde tekrar deneme şansınız var. Yukarıda arkadaşımız da tavsiyede bulunmuş bilgim yok ama araştır mutlaka. Rabbım doğru zamanda verecek inşallah gönlünü ferah tut 😍

Canım kimyasal gebelik geçrmiş olabilirsin tekrarlayan durumsa yumurta kaliteni artıracak takviyelerle desteklemeelisin birde adet olmuşsun hemen başla derim... Bak onu da sana söyleyeyim ben çok uzun zaman araştırdım karşıma arı sütünden başka bir şey çıkmadı arı sütü bal polen karışımı tüketebilirsin üstüne bir de ben harit hapı kullanmıştım adetin 2 günü başlayıp 15 gün sonra bırakıyorsun ondan sonra bir de klomen kullanmıştım bunlar hep yumurtayı ve yumurtlamayı desek ama yumurta kalitenini arttıracak tek şey ara sütü polen polen de içinde şeyi rahimdeki yaraları falan varsa Gözde ultrasonla bile görünmeyecek kadar küçük yaralar varsa onlarla iyileşmesini tahribat varsa onları iyileşmesini vesaire sağlıyor
İkidir oluyor o kadar kötüyüm ki anlatamam doktor aynı durum olursa adetin 3 günü gel hormon testi ver demişti ona da gidicem bu dediklerinizde alıcam çok sağolun

Olsun hemen modunu düşürme lütfen, önümüzdeki günlerde tekrar deneme şansınız var. Yukarıda arkadaşımız da tavsiyede bulunmuş bilgim yok ama araştır mutlaka. Rabbım doğru zamanda verecek inşallah gönlünü ferah tut 😍
Amin çok sağolun

Harit hapı yazdım cıkmadı nasıl tam adı yarın hemen alayım

Kimyasal gebelik geçiriyorsun bu normal bi durum değil doktoruna haber vermelisin bu durum tekrarlayabilir anladıgım kadarıyla tekrarlamısta

Hapı arıyorum çıkmıyor tam adını yazmısınız lütfen teşekkürler

Back
X