Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elde kalan sperm 5 dakka geçti ve üstüne oral ilişki yaşadık sonra dokundu ve üstüne kayganlaştırıcı sürüp prezevervatifi taktı onun üstüne yine kayganlaştırıcı sürdü ve biz bundan şüpheleniyoruz sizce test nasıl
Elde kalan sperm 5 dakka geçti ve üstüne oral ilişki yaşadık sonra dokundu ve üstüne kayganlaştırıcı sürüp prezevervatifi taktı onun üstüne yine kayganlaştırıcı sürdü ve biz bundan şüpheleniyoruz sizce test nasıl
Bişey sorcaktım merhaba ben partnerimle oral ilişki yaptıktan sonra oraya elini sürdü ve kayganlaştırıcı sürdü onun üstüne prezervatif takıp onun üstünede aynı eliyle kayganlaştırıcı sürdü ve ilişkiye girdik ama prezervatifte yırtık falan hiçbirşey yok sadece ele bulaşan spermden hamile kalır mıyım diye düşünüyorum bide üstüne onca kayganlaştırıcı sürülmüşken cevap verirseniz sevinirim