• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim kuruma çizgisi mi

helsmmamaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
51
3
1
27
Elde kalan sperm 5 dakka geçti ve üstüne oral ilişki yaşadık sonra dokundu ve üstüne kayganlaştırıcı sürüp prezevervatifi taktı onun üstüne yine kayganlaştırıcı sürdü ve biz bundan şüpheleniyoruz sizce test nasıl

Eklentiler

• IMG_5047.webp
    IMG_5047.webp
    142,2 KB · Görüntüleme: 53
Elde kalan sperm 5 dakka geçti ve üstüne oral ilişki yaşadık sonra dokundu ve üstüne kayganlaştırıcı sürüp prezevervatifi taktı onun üstüne yine kayganlaştırıcı sürdü ve biz bundan şüpheleniyoruz sizce test nasıl
Bu arada fotoğrafta asla renkli pembe veya kırmızı değil gri renkli bir çizgi var göremiyorsanız diye söyledim

Bişey sorcaktım merhaba ben partnerimle oral ilişki yaptıktan sonra oraya elini sürdü ve kayganlaştırıcı sürdü onun üstüne prezervatif takıp onun üstünede aynı eliyle kayganlaştırıcı sürdü ve ilişkiye girdik ama prezervatifte yırtık falan hiçbirşey yok sadece ele bulaşan spermden hamile kalır mıyım diye düşünüyorum bide üstüne onca kayganlaştırıcı sürülmüşken cevap verirseniz sevinirim

Sanki bi çizgi var benimde böyle gölge gibiydi hamilelik olabilir bence bi kan verin

Sanki bi çizgi var benimde böyle gölge gibiydi hamilelik olabilir bence bi kan verin
İkincisinde negatif çıktı ama bu attığımda kırmızılık veya pembe hiçbirşey yok sadece gri çok gölge gibi birşey asla pembe veya kırmızı değil

Back
X