- 31 Mayıs 2025
- 51
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi helsmmamaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada fotoğrafta asla renkli pembe veya kırmızı değil gri renkli bir çizgi var göremiyorsanız diye söyledimElde kalan sperm 5 dakka geçti ve üstüne oral ilişki yaşadık sonra dokundu ve üstüne kayganlaştırıcı sürüp prezevervatifi taktı onun üstüne yine kayganlaştırıcı sürdü ve biz bundan şüpheleniyoruz sizce test nasıl
Bişey sorcaktım merhaba ben partnerimle oral ilişki yaptıktan sonra oraya elini sürdü ve kayganlaştırıcı sürdü onun üstüne prezervatif takıp onun üstünede aynı eliyle kayganlaştırıcı sürdü ve ilişkiye girdik ama prezervatifte yırtık falan hiçbirşey yok sadece ele bulaşan spermden hamile kalır mıyım diye düşünüyorum bide üstüne onca kayganlaştırıcı sürülmüşken cevap verirseniz sevinirimnegatif
Sanki bi çizgi var benimde böyle gölge gibiydi hamilelik olabilir bence bi kan verinElde kalan sperm 5 dakka geçti ve üstüne oral ilişki yaşadık sonra dokundu ve üstüne kayganlaştırıcı sürüp prezevervatifi taktı onun üstüne yine kayganlaştırıcı sürdü ve biz bundan şüpheleniyoruz sizce test nasıl
İkincisinde negatif çıktı ama bu attığımda kırmızılık veya pembe hiçbirşey yok sadece gri çok gölge gibi birşey asla pembe veya kırmızı değilSanki bi çizgi var benimde böyle gölge gibiydi hamilelik olabilir bence bi kan verin
Anladım bence kan verinİkincisinde negatif çıktı ama bu attığımda kırmızılık veya pembe hiçbirşey yok sadece gri çok gölge gibi birşey asla pembe veya kırmızı değil
Sizce bişey varmı aman Allah korusun olmasın hep kuruma çizgisi diyorlarAnladım bence kan verin
Canım emin olmak için kan ver için rahat eder dediğim gibi kurumada olabilir tekrar bi test yapsana bugünSizce bişey varmı aman Allah korusun olmasın hep kuruma çizgisi diyorlar
Canım emin olmak için kan ver için rahat eder dediğim gibi kurumada olabilir tekrar bi test yapsana bugün
Bakın şöyle ben testin içini açtığımda böyleydiCanım emin olmak için kan ver için rahat eder dediğim gibi kurumada olabilir tekrar bi test yapsana bugün