Testim neden böyle

ilginyilmaz04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
20
0
1
20
Üç oldu farklı markalarla farklı yerlerden gebelık testi alıyorum ve sonuç hep aynı neden olabilir

Eklentiler

• 1BC68826-1EF1-47AF-884B-90626CD1DFDA.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
  • DBDEA89D-A8AA-47A7-ADDC-985394103D51.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 17
Üç oldu farklı markalarla farklı yerlerden gebelık testi alıyorum ve sonuç hep aynı neden olabilir
Bunun tek sebebi test bozukluğu ama şansa size mi çıkar hepsi onu da bilemedim. Bekleyince de aynı şekilde oluyor mu çünkü başlarda böyle olup sonradan oturuyor test

Bunun tek sebebi test bozukluğu ama şansa size mi çıkar hepsi onu da bilemedim. Bekleyince de aynı şekilde oluyor mu çünkü başlarda böyle olup sonradan oturuyor test
Başından sonuna kadar aynı test ve test bozuk olamaz herhalde tarıhlerıne baktım ve farklı yerlerden alındı farklı markalar

Onun fotoğrafını dün sinirden sildim dünde ondan yaptım çünkü yatay çizgi çıktı ondada bide silinik dikey sonra zaten kaset test aldım
Durumunuz gerçekten çok enteresan hani yalancı çıkaran markalardan mi aldınız diyeceğim ama yatay çıkarmak nedir yani

Biri al bi biri oncomed biride unuttum ismini farklı markalar farklı yerler
Yani o markaları pek bilmiyorum hiç kullanmadım forumda araştırın isterseniz. Ama dediğim gibi aşırı garip olmuş. Ben size hem uygun hemde kuruma çıkarmayan çizgi dağıtmayan awox önerebilirim çok iyidir

Regla 10 gün kala 0,200
8 gün kala 0,200
6 gün kala 0,200 doktor dedi degısır yerleşme kanaması mı regl mı anlamadığım bir kanama geldi test yaptım onlarda sonuç bu

Regla 10 gün kala 0,200
8 gün kala 0,200
6 gün kala 0,200 doktor dedi degısır yerleşme kanaması mı regl mı anlamadığım bir kanama geldi test yaptım onlarda sonuç bu
Regl gecikmesini bekleyin mutlaka daha net sonuç alırsınız inşallah güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…