Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam . Dün değerlendirdik Ancak bugün eşim il dışına çıkmak zorunda kaldı iş nedeni ile . Yarın gelecek . Bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarın yapsam olur mu modum çok düştü
Pik gibi görünüyor. Dün degerlendirmissin sperm kadın vucudunda 72 saat canlı kalabiliyor, dünkü iliskiyle bile hamile kalabilirsin ama yarın tekrar olmasında fayda var tabi
Kızlar selam . Dün değerlendirdik Ancak bugün eşim il dışına çıkmak zorunda kaldı iş nedeni ile . Yarın gelecek . Bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarın yapsam olur mu modum çok düştü
Spermler 72 saat canlı kalıyor vücutta. O yüzden stres yapmayın. Zaten piki gördüğünüz gün değil, pikten sonra siliklestigi gün çatlamış oluyor yumurta. Yarını degerlendirirsiniz olur biter.