Testim pozitif çıktı şimdi yine negatif çıkıyor

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Benim adet olmama 8 gün falan var 3 gün önce mide bulantısı ve karında kramplar oldupu için test yaptım pozitif çıktı çizgi çok net değildi hemen doktoruma gittim orda da yaptık aynı çıktı kanda bakmadı oda idrardan baktı. Bugün hafif o ağrılar devam ederken başka bir doktora gittim normal mi diye sormak istiyorumdum önce test yapalım dedi negatif hamile değilsin dedi. Şok oldum baya 3 gündür hamileyim diyordum. 10 gün geçsin adet olmazsan kan testi yaparız dedi evde yine yaptım bendede negatif çıktı. Bu durumu yaşayan var mı? 3 gün önce hem evde hem doktorumda pozitif çıkıp sonra negatif çıkması beklemiyordum o zaman artık net şekilde hamile değilim öyle mi?😔

İlk Pozitif çıktığında neden Kan tahlili istemedi doktor? Çünkü bhcg değerlerine göre artış olacak mı diye kontrol etmek için 2 günde bir istiyolar normalde

İlk Pozitif çıktığında neden Kan tahlili istemedi doktor? Çünkü bhcg değerlerine göre artış olacak mı diye kontrol etmek için 2 günde bir istiyolar normalde
Hic bilmiyorum yurtdisinda yasiyorum sistem farkli sanirim ilk ciktiginda hamilesin dedi 10 gun sonra daha netlesir dedi ama bugun ki doktor hamile degilsin diyor

Bilemedim, biraz daha bekle bakalım regl gelmezse kandan bakarız demiş ya son doktor öyle yaparsınız artık

Benim adet olmama 8 gün falan var 3 gün önce mide bulantısı ve karında kramplar oldupu için test yaptım pozitif çıktı çizgi çok net değildi hemen doktoruma gittim orda da yaptık aynı çıktı kanda bakmadı oda idrardan baktı. Bugün hafif o ağrılar devam ederken başka bir doktora gittim normal mi diye sormak istiyorumdum önce test yapalım dedi negatif hamile değilsin dedi. Şok oldum baya 3 gündür hamileyim diyordum. 10 gün geçsin adet olmazsan kan testi yaparız dedi evde yine yaptım bendede negatif çıktı. Bu durumu yaşayan var mı? 3 gün önce hem evde hem doktorumda pozitif çıkıp sonra negatif çıkması beklemiyordum o zaman artık net şekilde hamile değilim öyle mi?😔
Bunu yaşadım oluyor heralde hatta şuan yine yaşıyorum pozitif çıktı çıktı şimdi negatif çıkıyor anlamadım

Adet oldum ben doktorda tam anlayamadi neden boyle oldugunu cok erken kayipta olmus olabilir dedi
Ben hala adet olmadım ama bunu sonra bir yumurtlama daha gördüm ayın 3. De ona bağlıyorum.muhtemelen lh dalgalanması olduğu sürece adet gecikecek bendede ama test negatife döndü bende bıraktım Ovulasyon testime dikkat ediyorum sadece.eğer adet olursam bı günlerde oda iyi yeni bir start demektir bakalım görelim hormonlar heran etkiliyor

Back
X