• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testim pozitif mi sizce kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xxxxm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Kizlar doktora gittim 26 Şubat'ta akıntı var dedi fitil verdi birde kan testi yaptı hamile değilim kanda fitili kullandim bitti başlamadan evvel ilişki olmuştu fitil bitene kadar ilişki olmadı bugün sabahtan beri baş dönmesi mide bulantısı oluyor ama kusmuyuyorum sadece midem kalkıyor birde basım dönünce ter basiyor vucudumu gebelik testi aldım bugün yaptım ama bu şekilde çıktı hamile olma ihtimalim varmı sizce tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler ♥️🙏

Eklentiler

• 1000109104.webp
    1000109104.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 116
  • 1000109106.webp
    1000109106.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 1000109093.webp
    1000109093.webp
    11 KB · Görüntüleme: 115
26 Şubat’ta kan testiniz negatif çıkmış bugün 5 Mart sanmıyorum testlerinizde de çizgi göremedim

Kizlar doktora gittim 26 Şubat'ta akıntı var dedi fitil verdi birde kan testi yaptı hamile değilim kanda fitili kullandim bitti başlamadan evvel ilişki olmuştu fitil bitene kadar ilişki olmadı bugün sabahtan beri baş dönmesi mide bulantısı oluyor ama kusmuyuyorum sadece midem kalkıyor birde basım dönünce ter basiyor vucudumu gebelik testi aldım bugün yaptım ama bu şekilde çıktı hamile olma ihtimalim varmı sizce tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler ♥️🙏
Çok genel bir yazı yazmışsın. Son adet tarihin ne ? Beklenen adet tarihin ne ? 26 şubatta beta değerin negatifse test erken mi yapıldı geç mi yapıldı ?
26 sından sonra olan ilişkinden hamile olsan bile şu an testte çıkması zaten imkansız . Mide bulantısı ve baş dönmesi ile sadece hamilesin denilemez maalesef .

Çok genel bir yazı yazmışsın. Son adet tarihin ne ? Beklenen adet tarihin ne ? 26 şubatta beta değerin negatifse test erken mi yapıldı geç mi yapıldı ?
26 sından sonra olan ilişkinden hamile olsan bile şu an testte çıkması zaten imkansız . Mide bulantısı ve baş dönmesi ile sadece hamilesin denilemez maalesef

Ben pcosluyum o yüzden adet olmuyorum sadece ilaç ile olabiliyorum duphaston ve femara kullanıyorum şuan normalde duphaston dan 4 tane falan kullanınca adet olurdum ama 1 tablet bitti nerdeyse adette olmadım

Back
X