Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz çok yeni gibi duruyor ama önce tabi ki kan testi vermelisinİkinci çizgi silik pozitif mi oluyor yani
Yanılma ihtimali varmı böyleyken acabaHenüz çok yeni gibi duruyor ama önce tabi ki kan testi vermelisin
Bence hamilesindir seni yanıltmak istemem ama çizgiler gayet belirgin duruyorİkinci çizgi silik pozitif mi oluyor yani
Teşekkür ederimBence hamilesindir seni yanıltmak istemem ama çizgiler gayet belirgin duruyor
Yarın sağlık ocağında kan verin kesinleşsinReglim henüz gecikti sayılmaz bir gün geçti daha yanılma ihtimali yoktur yani
Bakarlar sanırım, beta bakilacak ac tok farketmezKendi aile hekimim olmasada bakarlarmi acaba bide aç karnina mi olmak gerekiyordu
Canım belirtilerinden bahsedebilir misinKendi aile hekimim olmasada bakarlarmi acaba bide aç karnina mi olmak gerekiyordu
Regl belirtileri var başka bişey yok bende ama hala regl olmadımCanım belirtilerinden bahsedebilir misin
Kasık ağrısı adet ağrısı gibi mi canımRegl belirtileri var başka bişey yok bende ama hala regl olmadım![]()
Evet belim karnım ağrıyor kasıklarim ağrıyorKasık ağrısı adet ağrısı gibi mi canım
Hemen böyle çıktıysa pek yanılma payı olmuyorYanılma ihtimali varmı böyleyken acaba
Anladım teşekkürlerHemen böyle çıktıysa pek yanılma payı olmuyor![]()
Teşekkür ederim, gördüğüm halde o anki şokla inanamadimHamilesin canim tebrikler gayet bariz sekilde belli, yanilma payi olmadigini dusunuyorum.
Yanılma ihtimali varmı böyleyken acaba
Bence yok benim çizgim bundan da silikti. Ama sen yine de çok umut bağlama önce kan tahlili ver sonucu da bize bildirirsin değil mi Rabbim sağlığıyla kavustursun inşallahYanılma ihtimali varmı böyleyken acaba