Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenemedim testin sağlamlığına. Tuhaf bir renk değişimi var beyazlıktaArkadaşlar bakar mısınız ?
İdrar testi yaptım da silik mi görüyorum yoksa göz yanılsaması mı pozitif mi yani ?
Eki Görüntüle 3178919
Daha 6 gün varValla var gibi cok silik gecikti mi adetiniz
Sabredin biraz yada 2 3 gun sonra bi daha test yapinDaha 6 gün var![]()
İnşallah öyledirÖyle gözüküyor![]()
Sağolun öyle yapacam artık :)Sabredin biraz yada 2 3 gun sonra bi daha test yapin
Insallah vardir, bende cok istiyorum ama maalesef olmadi. 1 kere erken gebelik bi kere de bebe time testte gordum ama yanlışmışSağolun öyle yapacam artık :)
Bana kuruma çizgisi gibi geldi ama inşallah gebelik vardırArkadaşlar bakar mısınız ?
İdrar testi yaptım da silik mi görüyorum yoksa göz yanılsaması mı pozitif mi yani ?
Eki Görüntüle 3178919
10 gün kala kan testi vermiştim. Negatif çıkmıştı. İnşallah hayırlısı olurInsallah vardir, bende cok istiyorum ama maalesef olmadi. 1 kere erken gebelik bi kere de bebe time testte gordum ama yanlışmış
İnşallahBana kuruma çizgisi gibi geldi ama inşallah gebelik vardırerken gebelik testi yapın 1 tane de bence
Yarında falan bidaha yap çıkarsa hamissin ama silikde olsa çıkmışİnşallah öyledir![]()