- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi ofsistimcidden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bı de kaset test yap yada direk kan verip kesinlestir lütfen bana da dua et 12 gün var bata belirtin var mıydı ne zaman başladı belirtilerinkızlar reglim 2 gün geçti 2 dk önce test yaptım sonuç bu pozitif dimi ben yanlış görmüyorum
Neyi yanlış göreceksiniz tam olarakkızlar reglim 2 gün geçti 2 dk önce test yaptım sonuç bu pozitif dimi ben yanlış görmüyorum
o kadar zamandır bekliyorum ki daha 2 gün önce tüp bebek görüşmem vardı o yüzden suan bu anın gerçekliğine inanmak o kadar zor kiBurada sıklıkla kullanılan bir geyik var, bacım çocuk ilkokula başlayacak neredeyse, ne acabası. Sizinki de o hesap. Hayırlı olsun.
Ne güzel hayırlı bir ayda hayırlı bir haber almışsınız, rabbim dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu arada ilk 5 dakikada mı koyulaştı? 5 dakika sonrası yanıltıcı oluyormuş, ben de bu siteden öğrendim, bilginiz olsuno kadar zamandır bekliyorum ki daha 2 gün önce tüp bebek görüşmem vardı o yüzden suan bu anın gerçekliğine inanmak o kadar zor ki
3 dk bile sürmediNe güzel hayırlı bir ayda hayırlı bir haber almışsınız, rabbim dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu arada ilk 5 dakikada mı koyulaştı? 5 dakika sonrası yanıltıcı oluyormuş, ben de bu siteden öğrendim, bilginiz olsun
belirtim falan yok hafif göğüs ağrısı hariç allahım inşallah nasip etsin sana da bu ay yaptığım tek farklı şey tüp bebek kararı verdik ya dua ederken allahım eğer kendiliğinden olursa o parayla annelerimizi de alıp umreye gitmeye harcama adağıydıHayırlı olsun bı de kaset test yap yada direk kan verip kesinlestir lütfen bana da dua et 12 gün var bata belirtin var mıydı ne zaman başladı belirtilerin
aminnnnn allahım herkese nasip etsin heyecandan kalbim durucakHarika bir haber. Çok sevindim tebrik ederim. Darısı bizim başımıza
Sizin adınıza gerçekten çok mutlu oldum adaginiz da çok güzel düşünülmüş sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallahbelirtim falan yok hafif göğüs ağrısı hariç allahım inşallah nasip etsin sana da bu ay yaptığım tek farklı şey tüp bebek kararı verdik ya dua ederken allahım eğer kendiliğinden olursa o parayla annelerimizi de alıp umreye gitmeye harcama adağıydı
inşallah çok teşekkür ederim inan gün bile takip etmedim bu aySizin adınıza gerçekten çok mutlu oldum adaginiz da çok güzel düşünülmüş sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah
Allah hayırlı uğurlu etsin, cok sevindim adınıza. Akıntınız vs var mıydı . Bende de sadece göğüs ağrıso var başka hiç bişey yokbelirtim falan yok hafif göğüs ağrısı hariç allahım inşallah nasip etsin sana da bu ay yaptığım tek farklı şey tüp bebek kararı verdik ya dua ederken allahım eğer kendiliğinden olursa o parayla annelerimizi de alıp umreye gitmeye harcama adağıydı
yok yüzüm sivilcelendi ve kırmızı ama onu da yeni serum aldım ona bağladımAllah hayırlı uğurlu etsin, cok sevindim adınıza. Akıntınız vs var mıydı . Bende de sadece göğüs ağrıso var başka hiç bişey yok
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuştursun inşkızlar kan testi de verdim beta hcg 560,9![]()
amiiinnnn çok teşekkür ediyorum canımHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuştursun inş![]()