Testim pozitif mi ?

iamarwen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
52
15
8
26
Reglime 4 gün var. Kasıklarımda anormal hareketlenme var ağrı gibi de değil saniyelik kasılma gibi şüphelendim test yaptım 10 dk sonra böyle çıktı sizce pozitif mi yoksa kuruma çizgisi falan mı ?

Eklentiler

• IMG_3822.webp
    IMG_3822.webp
    6 KB · Görüntüleme: 125
Reglime 4 gün var. Kasıklarımda anormal hareketlenme var ağrı gibi de değil saniyelik kasılma gibi şüphelendim test yaptım 10 dk sonra böyle çıktı sizce pozitif mi yoksa kuruma çizgisi falan mı ?
İkinci çizgiyi gördüm ama idrarı çok fazla damlatmişsınız. Bence sabah ilk idrarla tekrar deneyin

İkinci çizgiyi gördüm ama idrarı çok fazla damlatmişsınız. Bence sabah ilk idrarla tekrar dene
İkinci çizgiyi gördüm ama idrarı çok fazla damlatmişsınız. Bence sabah ilk idrarla tekrar deneyin
Aynen heyecanla 4-5 damla damlattım başka testim de yok yarın sabah eczaneye gideyim en iyisi teşekkürler 🙏🏻

Merhaba tekrar yaptınız mı? Merak ettim 😊
Merhaba birkaç tane yaptım negatif çıktı :( reglime 2 gün var artık test yapmayacağım:( uykudan gözümü açamıyorum hiç adet olacak gibi de değilim göğüsüm hep ağrır şişerdi tık yok. Anlamadım ben bu durumu😔

Merhaba birkaç tane yaptım negatif çıktı :KK43: reglime 2 gün var artık test yapmayacağım:KK43: uykudan gözümü açamıyorum hiç adet olacak gibi de değilim göğüsüm hep ağrır şişerdi tık yok. Anlamadım ben bu durumu😔
Adetin gecmesini bekleyin test icin yine
Bi onceki hamileligimde döngü ortasinda yerlesme kanamasi yasadim ve o ay hamile oldugumu anladim
Adet gunu heyecanla eczaneye gittim test aldim onlar da erken gebelik testi vermisler negatif cikti
pozitif olacagindan yüzde yüz emindim yani negatif cikmasina cok sasirdim
Bekle bekle adet de olmadim
Gecikmenin 7.gününe kadar negatif cikti butun testlerim geç döllenmeymis

Adetin gecmesini bekleyin test icin yine
Bi onceki hamileligimde döngü ortasinda yerlesme kanamasi yasadim ve o ay hamile oldugumu anladim
Adet gunu heyecanla eczaneye gittim test aldim onlar da erken gebelik testi vermisler negatif cikti
pozitif olacagindan yüzde yüz emindim yani negatif cikmasina cok sasirdim
Bekle bekle adet de olmadim
Gecikmenin 7.gününe kadar negatif cikti butun testlerim geç döllenmeymis
Hadi inş ya gecikmeyi bekleyeceğim artık🙏🏻

Back
X