Bence var ikisinde de gözüküyor, gözünüz aydın yarın acilde bir kan verirseniz daha da netleşirKısaca süreci de anlatmak istiyorum. Adetim her zaman düzenleydi. 27-28 gün sürer. Eylül ayında korunmayı bıraktıktan sonra 31 güne çıktı. Düşük dozda Levotiron hapını kullanmaya başladım en son ki döngüm 28 gün oldu. Son adet tarihim 22 Kasım. Yumurtlama Pik günüm 6 Aralık. Bugün ultra erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım. Sizce hamile miyim?
Çok teşekkür ederim inşallahBence var ikisinde de gözüküyor, gözünüz aydın yarın acilde bir kan verirseniz daha da netleşir
Hayırlı olsun canım bariz var görünüyor bende hemen hemen aynı konuşunca testle öğrendim varsa kesin çıkar kandaKısaca süreci de anlatmak istiyorum. Adetim her zaman düzenleydi. 27-28 gün sürer. Eylül ayında korunmayı bıraktıktan sonra 31 güne çıktı. Düşük dozda Levotiron hapını kullanmaya başladım en son ki döngüm 28 gün oldu. Son adet tarihim 22 Kasım. Yumurtlama Pik günüm 6 Aralık. Bugün ultra erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım. Sizce hamile miyim?
Kaset test gibiydi benimki 10 dpo da canım gözün aydın bebiş geliyorKısaca süreci de anlatmak istiyorum. Adetim her zaman düzenleydi. 27-28 gün sürer. Eylül ayında korunmayı bıraktıktan sonra 31 güne çıktı. Düşük dozda Levotiron hapını kullanmaya başladım en son ki döngüm 28 gün oldu. Son adet tarihim 22 Kasım. Yumurtlama Pik günüm 6 Aralık. Bugün ultra erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım. Sizce hamile miyim?
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım bariz var görünüyor bende hemen hemen aynı konuşunca testle öğrendim varsa kesin çıkar kanda
Ayy hadi inşallah aminKaset test gibiydi benimki 10 dpo da canım gözün aydın bebiş geliyor
Çok teşekkür ederimEvett var. Yarin sabahtan saglik ocaginda kan ver cikar.
Ayy hadi inşallah aminçok teşekkür ederim
Var canım var sağlıcakla ilerlesin inşallahBu sabah 2 erken gebelik testi ve 1 normal gebelik testi yaptım sonucum böyle
Amin inşallahVar canım var sağlıcakla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?