Testim pozitif. Rahim duvari kalin kizlar bakinnn

Merve kpc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
328
214
53
32
Merb kizlar. Sabah test yaptim pozitif. Adetim 4 gun geçti. Doktora gittim hemen. Bisey görünmedi. Ama rahim duvar kalınlığın 22mm dedi. Rahme boseyler girmis Yerlesiyor olabilir su an dedi.kan verdimm 2 saate cikacak sonuc. Benim gibi olan varmi? Kacinci haftada cikti ultrasonda gördünüz. ??

Canim benimde 2 gün geçti beta 200.89 doktor 2 gün sonra tekrar gel kan ver dış gebelik mi iç gebelik mi bakicaz dedi benimde rahim duvarimin kalın olduğunu falan söyledi

Canim benimde 2 gün geçti beta 200.89 doktor 2 gün sonra tekrar gel kan ver dış gebelik mi iç gebelik mi bakicaz dedi benimde rahim duvarimin kalın olduğunu falan söyledi
Inşallah hamilesindir sende canim. Smdi kan sonucunu bekliyorum bende. Yuksek ihtimal banada haftaya tekrar kan ver degerin yukselecek mi falan diyecek

Canım benimde adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifti.. Ertesi gün hastaneye gittim kan vermek için gitmiştim ama doktor bakalım keseyi görürüz belki dedi kan vermeden direkt baktı kese görünmüştü.. İnşallah bebeğin seninledir geç döllenmeden dolayı şimdilik kese geç oluşuyordur🤲🥰

Canım benimde adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifti.. Ertesi gün hastaneye gittim kan vermek için gitmiştim ama doktor bakalım keseyi görürüz belki dedi kan vermeden direkt baktı kese görünmüştü.. İnşallah bebeğin seninledir geç döllenmeden dolayı şimdilik kese geç oluşuyordur🤲🥰
Amin insallah canm allah razi olsn 😘😘😍

Inşallah hamilesindir sende canim. Smdi kan sonucunu bekliyorum bende. Yuksek ihtimal banada haftaya tekrar kan ver degerin yukselecek mi falan diyecek
Yani hamilelik kesin olarak var ama sadece iç mi dış mi o belli değil daha çok yeni bir hamilelik olduğu için yarın öğrenicem hayırlısı olsun bakalım 🙏

Back
X