- 23 Haziran 2022
- 21
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi Nisanurunannesi02
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktıysa kan verin
İki günde bir kan vercen cnm yükseliyor mu bakilcak şuan gebelik gözüküyorYaa inşallah kanada çıkar hemen verin kan benimde dün aynı böyle cikti daha adetime 5 gun var kan verdim hemen 12.09 cikti 4 negatif tup bebek denemem var ne düşünmeliyim bilmiyorum![]()
Merhaba qdetinizden kac gün önce yaptınız acaba bende yaptım adetimden 1 hafta sonra bende de çizgi çıktı ama emin olamıyorum
6 negatif tüp bebekten sonra bende doğal hamile kaldim insalahh seninde devam eder sagliklaYaa inşallah kanada çıkar hemen verin kan benimde dün aynı böyle cikti daha adetime 5 gun var kan verdim hemen 12.09 cikti 4 negatif tup bebek denemem var ne düşünmeliyim bilmiyorum![]()
Yaa teşekkür ederim inşallah devam eder çok tedirginim inanamıyorum hatta bu sonucu gördüğüme bir kaç gün geçsin tekrarliycam daha adetinme 5 gün var6 negatif tüp bebekten sonra bende doğal hamile kaldim insalahh seninde devam eder saglikla
Hemen çıktı bir kaç dakika içindeHemen çıktıysa kan verin
Merhaba qdetinizden kac gün önce yaptınız acaba bende yaptım adetimden 1 hafta sonra bende de çizgi çıktı ama emin olamıyorum
Adetime 5 gün var bugün sabah yaptımMerhaba qdetinizden kac gün önce yaptınız acaba bende yaptım adetimden 1 hafta sonra bende de çizgi çıktı ama emin olamıyorum
Hemen çıktı bir kaç dakika içinde
Benim bildiğim 10 un üzerinde çıkarsa hamilelik var demektirYaa inşallah kanada çıkar hemen verin kan benimde dün aynı böyle cikti daha adetime 5 gun var kan verdim hemen 12.09 cikti 4 negatif tup bebek denemem var ne düşünmeliyim bilmiyorum![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsinhayırlı olsun
Ben kızımda adetim 4 gün geçmişti test yaptım silik çıkmıştı şimdi adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım bakalım hayırlısı olur inşallahCanım ben nedense bi türlü güvenemiyorum şu testlere. Zaten yanılma paylarıda var. ya yarın sabah erken saglık ocağına gidip kan ver yada direkt bi acile git kesin sonuç öğren
Ben kızımda adetim 4 gün geçmişti test yaptım silik çıkmıştı şimdi adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım bakalım hayırlısı olur inşallah
Amin cümlemizin inşallahinşallah. rabbim gönlüze göre versin
Canım ben nedense bi türlü güvenemiyorum şu testlere. Zaten yanılma paylarıda var. ya yarın sabah erken saglık ocağına gidip kan ver yada direkt bi acile git kesin sonuç öğren
maşallah baya koyulaşmış Tebrikler :)Adetime 3 gün var bugün kaset test yaptım ikinci çizgi var 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çok silik çıkmıştı
Teşekkür ederim canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahmaşallah baya koyulaşmış Tebrikler :)