Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi yaPozitif bir test bu :)
Pozitif mi yani bu , bilmiyorum ki ilk defa böyle bir şey yaşıyorum . Silik sandım bensilik değil ki bu test
Pozitif görünüyorKızlar selam , test yaptım ve silik çıktı. Reglim gecikti . Nolur bakın şuna çok silik sanki bu.Heveslenmek istemiyorum ama belirtilerim de var gibi .
Ya şu an resmen ağlayacağım mutluluktanPozitif görünüyorkaç gün geçti reglin
Pozitif mi yani bu , bilmiyorum ki ilk defa böyle bir şey yaşıyorum . Silik sandım ben![]()
Ben de c.tesi doktora gideceğim randevu aldım.benim de 2.çizgim çıktı gecikmede 3.günüm bugünYa şu an resmen ağlayacağım mutluluktan6 gün gecikti
Ya inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederimezan okunuyor şuan rabbim sevindirsin inşallah
Amin canım benim inşallahBen de c.tesi doktora gideceğim randevu aldım.benim de 2.çizgim çıktı gecikmede 3.günüm bugüninşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Ben hala inanamıyorum ya hala içimde şüphe var siz çok eminsiniz :)Tebrikler sağlıkla gelsin rabbim olmayanlar nasip etsin
Ben dayanamayıp teste gideceğim galiba :) İnşallah hepimizin gönlünden geçen gerçekleşirBen günlerdir allak bullak oldum testimi gören herkes hayırlı olsun diyor ama c.tesi doktordan sonra ancak hamileyim diyebilicem galiba. İnsan korkuyor tabi daha erken diye. İnşallah sorunsuz geçiririz.
Lütfen bize geri dönüş yapınBen dayanamayıp teste gideceğim galiba :) İnşallah hepimizin gönlünden geçen gerçekleşir![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruzBen dayanamayıp teste gideceğim galiba :) İnşallah hepimizin gönlünden geçen gerçekleşir![]()
Kanda değer pozitif çıktı :)Lütfen bize geri dönüş yapın
Evet hamileymişimHayırlı haberlerini bekliyoruz
Tebrik ederimmmm❣❣❣❣Kanda değer pozitif çıktı :)