• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim silik çizgi kan negatif bat 4 gün var bu durumu yaşayanlar bakabilir mi

Delaljiyan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
609
257
53
Kızlar merhaba dün test yapmıştım bu sabah tekrar test yaptım markası Predictor ben 10. Dakika da bir çizgi gördüm . Buraya ekleyeceğim , ama kan negatif çıktı . Adetime 4 gün var kanda çıkmayıp testte silik çıkması gibi bir durum yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_2371.webp
    IMG_2371.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_2370.webp
    IMG_2370.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba dün test yapmıştım bu sabah tekrar test yaptım markası Predictor ben 10. Dakika da bir çizgi gördüm . Buraya ekleyeceğim , ama kan negatif çıktı . Adetime 4 gün var kanda çıkmayıp testte silik çıkması gibi bir durum yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi ?
Test yalancı pozitif vermiş olabilir veya kanda henüz değer yükselmemiş geç döllenme olmuş olabilir

Geçen ay yapıyordum hiç gölge dahi çıkmıyordu ya beni yanılttı demekki testler

Kanda çıkmadıysa malesef testler yalancı pozitif vermiş demek. Beta önce kanda yükselir sonra idrarda

Canım 10. Dkda çıkan önemsiz ve burda pembelik yok gölge bir de olsaydı kanda çıkardı zaten 4 gün kala en azından 10 üstü çıkardı beta. Böyle umutlanip üzülmek çok kötü o yüzden gerçek düşüncemi söyledim Allah en kısa sürede nasip etsin inşallah

Betan kaç çıktı yeni yeni yükseliyordur

Back
X