Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam adet mi oldun yoksa kahverengi lenkenme miAdetim 4 gün gecikince test yapmak istedim hem kaset hem erken gebelik testi yaptım hepsi silik çizgi gözle görülüyor ama adet oldum dün akşam neden böyle oluyor
Doktora gitseydiniz bi keşke gününüzde geçmiş kimyasal olabilirAdetim 4 gün gecikince test yapmak istedim hem kaset hem erken gebelik testi yaptım hepsi silik çizgi gözle görülüyor ama adet oldum dün akşam neden böyle oluyor
Tam adet mi oldun yoksa kahverengi lenkenme mi
Daha önce de yaşadım kimsayal sanırım öyle oldu yine gerçi bu ay dişimden dolayı antibiyotik içtim o mu sebep olduDoktora gitseydiniz bi keşke gününüzde geçmiş kimyasal olabilir
Hiç bilgim yok canım ama doktora görünüp bi beta baktırsan olurDaha önce de yaşadım kimsayal sanırım öyle oldu yine gerçi bu ay dişimden dolayı antibiyotik içtim o mu sebep oldu
Dimi haklısın hamile olup adet olanlar bile varmışHiç bilgim yok canım ama doktora görünüp bi beta baktırsan olur
Evet benim eltimde ilk ay adet görmüş 8 gün hemde yoğun bir şekildeDimi haklısın hamile olup adet olanlar bile varmış
Reglim bir gün gecikti test yaptım pozitif çıktı hemen o gün doktora gittim beta değerim düşüktü bu düşer durmaz dedi 4 gün sonra adet oldum düştü yani sağlıksız olduğu için sanırım tam anlamadım test yapmasam anlamayacakmisim Allah herkese hayırlısını sağlıklisini versinLeke geldi önce kahverengi sonra bildiğiniz adet oldum
Amin inşallah belki bende test yapmasam anlamayacaktım evet sağlıksız bebek düşermişReglim bir gün gecikti test yaptım pozitif çıktı hemen o gün doktora gittim beta değerim düşüktü bu düşer durmaz dedi 4 gün sonra adet oldum düştü yani sağlıksız olduğu için sanırım tam anlamadım test yapmasam anlamayacakmisim Allah herkese hayırlısını sağlıklisini versin
Evet benim annemde öyle olmuş olanlar var yaniEvet benim eltimde ilk ay adet görmüş 8 gün hemde yoğun bir şekilde
Evet bu mümkün canımEvet benim eltimde ilk ay adet görmüş 8 gün hemde yoğun bir şekilde
Canım ben göremedim belki yansıma olmuşturbenim de bu sekilde reglime 1 gün kala böyle cıktı erken gebelik testi siz de görüyor musunuz çok çok silik bi cizgi yoksa ben görmek istediğim icin mi görüyorum hic anlamadım sizce