• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim silik çizgi oluyor ama adet oluyorum

melikeAb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
13
0
1
29
Adetim 4 gün gecikince test yapmak istedim hem kaset hem erken gebelik testi yaptım hepsi silik çizgi gözle görülüyor ama adet oldum dün akşam neden böyle oluyor

Eklentiler

• IMG_C6D99A28-2A67-4B82-B585-4F0742D346DF.webp
    IMG_C6D99A28-2A67-4B82-B585-4F0742D346DF.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 73
Leke geldi önce kahverengi sonra bildiğiniz adet oldum
Reglim bir gün gecikti test yaptım pozitif çıktı hemen o gün doktora gittim beta değerim düşüktü bu düşer durmaz dedi 4 gün sonra adet oldum düştü yani sağlıksız olduğu için sanırım tam anlamadım test yapmasam anlamayacakmisim Allah herkese hayırlısını sağlıklisini versin

Reglim bir gün gecikti test yaptım pozitif çıktı hemen o gün doktora gittim beta değerim düşüktü bu düşer durmaz dedi 4 gün sonra adet oldum düştü yani sağlıksız olduğu için sanırım tam anlamadım test yapmasam anlamayacakmisim Allah herkese hayırlısını sağlıklisini versin
Amin inşallah belki bende test yapmasam anlamayacaktım evet sağlıksız bebek düşermiş

benim de bu sekilde reglime 1 gün kala böyle cıktı erken gebelik testi siz de görüyor musunuz çok çok silik bi cizgi yoksa ben görmek istediğim icin mi görüyorum hic anlamadım sizce

Eklentiler

• IMG_4681.webp
    IMG_4681.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
benim de bu sekilde reglime 1 gün kala böyle cıktı erken gebelik testi siz de görüyor musunuz çok çok silik bi cizgi yoksa ben görmek istediğim icin mi görüyorum hic anlamadım sizce
Canım ben göremedim belki yansıma olmuştur

Back
X