- 19 Eylül 2022
- 414
- 137
- 33
- 30
Merhaba hanımlar adet günüme henüz 5 gün var.. kasıklarımda kramp ve bacaklarıma vuruyor. Bel ağrım da var ama göğüs hassasiyetim yok. Test yaptım 5 dk içinde silik bir çizgi çıktı gibi.. sizde bakar mısınız ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gordum canm hayirli olsun insallahMerhaba hanımlar adet günüme henüz 5 gün var.. kasıklarımda kramp ve bacaklarıma vuruyor. Bel ağrım da var ama göğüs hassasiyetim yok. Test yaptım 5 dk içinde silik bir çizgi çıktı gibi.. sizde bakar mısınız ??
bende gördüm canım benimde böleydi reglme 1 hafta kala yapmıştım reglim iki gün geçince kan verdim kanda pozitif çıktı ultrasyonda hala görünmüyor. gitmicem bidaha doktora moralim bozuluyor regl 20 gün geçsin öle gidicem iyice şizofrene bağladım çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahMerhaba hanımlar adet günüme henüz 5 gün var.. kasıklarımda kramp ve bacaklarıma vuruyor. Bel ağrım da var ama göğüs hassasiyetim yok. Test yaptım 5 dk içinde silik bir çizgi çıktı gibi.. sizde bakar mısınız ??
Valla canım ben yine test yaptım ama negatif çıktı.. dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Ümitlenmek istemiyorumbende gördüm canım benimde böleydi reglme 1 hafta kala yapmıştım reglim iki gün geçince kan verdim kanda pozitif çıktı ultrasyonda hala görünmüyor. gitmicem bidaha doktora moralim bozuluyor regl 20 gün geçsin öle gidicem iyice şizofrene bağladım çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah![]()
inşallah hayırlı haberlerini alalımValla canım ben yine test yaptım ama negatif çıktı.. dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Ümitlenmek istemiyorum![]()
Şuan kaç gün gecikti ki?Kimse görmüyor mu![]()
3 gün geciktiŞuan kaç gün gecikti ki?
Genel olarak 1 hafta bekle diyorlar. Ben bata 2 gün kala kan verdim hiç bişey çıkmadı şimdide 4 gün geciktim kaset testte hala bişey çıkmıyor. O yüzden psikolojini hiç yorma bekle. İlla ki ya regl olacaksın ya daha fazla belirti göreceksin kendini yıpratma3 gün gecikti
Çok teşekkür ederimGenel olarak 1 hafta bekle diyorlar. Ben bata 2 gün kala kan verdim hiç bişey çıkmadı şimdide 4 gün geciktim kaset testte hala bişey çıkmıyor. O yüzden psikolojini hiç yorma bekle. İlla ki ya regl olacaksın ya daha fazla belirti göreceksin kendini yıpratma
Sana dedim ben dayanamayıp yaptım işteÇok teşekkür ederim![]()
Sana dedim ben dayanamayıp yaptım işte![]()
Evet biraz kafamı karıştırdı. Daha önce pozitif çıktığı halde negatif olmuştu o yüzden çok güvenmiyorum. Bugün birkaç farklı markanın daha yapacağım sonrasında regl bekleyeceğimHayalet cizgi var gibi ? Fark ettin mi ?