- 19 Eylül 2022
- 414
- 137
- 33
- 30
Hayırlısı canımEvet biraz kafamı karıştırdı. Daha önce pozitif çıktığı halde negatif olmuştu o yüzden çok güvenmiyorum. Bugün birkaç farklı markanın daha yapacağım sonrasında regl bekleyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canımEvet biraz kafamı karıştırdı. Daha önce pozitif çıktığı halde negatif olmuştu o yüzden çok güvenmiyorum. Bugün birkaç farklı markanın daha yapacağım sonrasında regl bekleyeceğim
Geç döllenme olabilir testi tekrarlayin3 gün gecikti
Regl oldum maalesefGeç döllenme olabilir testi tekrarlayin
Testin iz nasıl çıkmıştıRegl oldum maalesef
Sana naçizane tavsiyem bu action testlerini alma canımBen bugün bir test daha yaptım ama hiç çizgi çıkmadı![]()
Anlayamadım hangi action testler canımSana naçizane tavsiyem bu action testlerini alma canım![]()
Ben onu almadım da bnde test yaptım silik çıktı ilk hamilegime silik DiSana naçizane tavsiyem bu action testlerini alma canım![]()
Ben testimi eczaneden alıyordumBen onu almadım da bnde test yaptım silik çıktı ilk hamilegime silik Di
Yurt dışındasın zannettim cünkü o mağazanın testlerine çok benziyorAnlayamadım hangi action testler canım
Yok doğru yurt dışındayım ama actiondan test almıyorum:))Yurt dışındasın zannettim cünkü o mağazanın testlerine çok benziyorkusura bakma ya
Pardon canımYok doğru yurt dışındayım ama actiondan test almıyorum:))
Rica ederimPardon canımbende ordan olduğum icin yanlış görmüşüm
![]()
Anlayamadım hangi action testler canım
Kanda çıkmadığı zaman teste güvenmemek lazım sonuçta önce kanda yukseliyorÇok teşekkür ederim![]()
Sizin durum nedirSana dedim ben dayanamayıp yaptım işte![]()
Valla ben hala regl olmadım 6 gün falan gecikti herhangi bi regl belirtim de yok. Ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum onun dışında hep istediğim şey işte asla regl olmamakSizin durum nedir
Test yaptınız miValla ben hala regl olmadım 6 gün falan gecikti herhangi bi regl belirtim de yok. Ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum onun dışında hep istediğim şey işte asla regl olmamakkeyfime bakıyorum
Testler negatif sabahta birkaç damla pembemsi geldi regl geliyor herhaldeTest yaptınız mi