- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi 1q2w3e4r5t
-
Canım umutlandırmak istemem. Bekle sen en sağlıklısı 2 gün kalmıs zaten olmazsan kan testi verirsin burda nelerini gördüm pozitif cıkıp negatif olanda oluyor negatif cıkıp pozitif olanda. O yüzden en sağlıklısı beklemekIkiside beş dakika içinde çıktı adetime 2 gün var bakabilir misiniz hayal mi goruyorum yoksa var mi
Var gibi ben gördüm ilkinde de :)Ikiside beş dakika içinde çıktı adetime 2 gün var bakabilir misiniz hayal mi goruyorum yoksa var mi
Erken gebelik testinde ikinci çizgi görünüyorIkiside beş dakika içinde çıktı adetime 2 gün var bakabilir misiniz hayal mi goruyorum yoksa var mi
Evet bende korkuyorum hersey olabilir bende surekli okuyordum burdaki yazilanlari yarin kan veresim var ama bekleyeyim miCanım umutlandırmak istemem. Bekle sen en sağlıklısı 2 gün kalmıs zaten olmazsan kan testi verirsin burda nelerini gördüm pozitif cıkıp negatif olanda oluyor negatif cıkıp pozitif olanda. O yüzden en sağlıklısı beklemek
Amiinn insallahh vardirVar gibi ben gördüm ilkinde de :)
Kan verin garanti olsun
İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza
Tesekkur ederim usttekinde de varda cok silik olunca telefonda gözükmüyorErken gebelik testinde ikinci çizgi görünüyor
Tesekku ederim usttekinde de varda cok silik olunca telefonda gözükmüyor
Ben ikisindede silik çizgiyi gördüm acıkası :) istersen yarın bi kan verTesekkur ederim usttekinde de varda cok silik olunca telefonda gözükmüyor
Canım ikisinde de var. Iki gün sonra tekrarla koyulasma olursa kan ver sağlıkla gelsin inşallahIkiside beş dakika içinde çıktı adetime 2 gün var bakabilir misiniz hayal mi goruyorum yoksa var mi
Teşekkürler insallah vermeyi düşünüyorumBen ikisindede silik çizgiyi gördüm acıkası :) istersen yarın bi kan ver
Tesekkur ederim insallahCanım ikisinde de var. Iki gün sonra tekrarla koyulasma olursa kan ver sağlıkla gelsin inşallah
Çıkar tabi canm kesinlik olsun diye dedimTesekkur ederim insallahaslinda 2 gun durup kesinlesmeyi beklemek en iyisi ama yarin kan versen cikmaz mi
Cok merak ediyorum birde burda birsuru yazi okudum o oldu bu cikti diye buran once ogrenmek istiyorum hayirlisi olsunÇıkar tabi canm kesinlik olsun diye dedim
İnşallah canımCok merak ediyorum birde burda birsuru yazi okudum o oldu bu cikti diye buran once ogrenmek istiyorum hayirlisi olsun
Öğrenince haber et :) inşAllah vardır hayırlısıylaCok merak ediyorum birde burda birsuru yazi okudum o oldu bu cikti diye buran once ogrenmek istiyorum hayirlisi olsun
Öğrenince haber et :) inşAllah vardır hayırlısıyla
Gördüğüm kadarıyla evet var.oglum da da 2 düşük gebeliklerimde de aynı sizin gibiydi çizgileri.sizin adınıza sevindimIkiside beş dakika içinde çıktı adetime 2 gün var bakabilir misiniz hayal mi goruyorum yoksa var mi
Hayirlisiolsun hepimiz icin insallahGördüğüm kadarıyla evet var.oglum da da 2 düşük gebeliklerimde de aynı sizin gibiydi çizgileri.sizin adınıza sevindimBenim 1 oğlum var, yine istiyoruz ama benim 2 düştükten sonra ara vermiştik şimdi yine 8,9 aydan beri deniyoruz fakat hep negatif bugün yaptım benimde 2gün var adete tek çizgiyi yine gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?