Testime bakabilir misiniz silikte olsa görünüyor mu

1q2w3e4r5t

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
367
194
18
Ikiside beş dakika içinde çıktı adetime 2 gün var bakabilir misiniz hayal mi goruyorum yoksa var mi

Ikiside beş dakika içinde çıktı adetime 2 gün var bakabilir misiniz hayal mi goruyorum yoksa var mi
Canım umutlandırmak istemem. Bekle sen en sağlıklısı 2 gün kalmıs zaten olmazsan kan testi verirsin burda nelerini gördüm pozitif cıkıp negatif olanda oluyor negatif cıkıp pozitif olanda. O yüzden en sağlıklısı beklemek

Var gibi ben gördüm ilkinde de :)
Kan verin garanti olsun
İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza

Evet bende korkuyorum hersey olabilir bende surekli okuyordum burdaki yazilanlari yarin kan veresim var ama bekleyeyim mi

Gördüğüm kadarıyla evet var.oglum da da 2 düşük gebeliklerimde de aynı sizin gibiydi çizgileri.sizin adınıza sevindim Benim 1 oğlum var, yine istiyoruz ama benim 2 düştükten sonra ara vermiştik şimdi yine 8,9 aydan beri deniyoruz fakat hep negatif bugün yaptım benimde 2gün var adete tek çizgiyi yine gördüm

Hayirlisiolsun hepimiz icin insallah insallah vardir sagliklidir bakalimbakalimq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…