TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ

Yaptırdım negatif çıktı 2 gün geçti adetim belimin arkası ağrıyor hala ve olmadım 🥹

m
Bende az önce aldım sonuç >5 çıktı. Negatif olması 5in altında olduğu anlamına gelmiyor mu bir haftalık gebelik 5 ten başlamıyor mu

Bende az önce aldım sonuç >5 çıktı. Negatif olması 5in altında olduğu anlamına gelmiyor mu bir haftalık gebelik 5 ten başlamıyor mu
Tekrarlat bence sende çıkacak beşten büyük olması gerekiyor hamilelik için canım☺️

Tekrarlat bence sende çıkacak beşten büyük olması gerekiyor hamilelik için canım☺️
Reglime daha var hala umudum var bugün kocaya diyorum boş durmayalım 🤣🤣🤣 belki seninde geç döllenmedir üç gün içinde olmazsan üç gün sonra sende tekrar yaptır

Bencede tekrarlat inşallah olur🙏🏻 5 in altı negatif 5 in üstü pozitif
Beklemeye aldım kendimi bir hafta sonra tekrar ettireceğimmm hala kasıklarımda hafif çekilmeler var hiç yaşamadım bunları belki psikolojik bilmiyorum ya ama üç tane pozitif test görüp negatif kan testi de enteresan değil mi 🤦‍♀️ neyim normal ki ya 🤣🤣🤣

Beklemeye aldım kendimi bir hafta sonra tekrar ettireceğimmm hala kasıklarımda hafif çekilmeler var hiç yaşamadım bunları belki psikolojik bilmiyorum ya ama üç tane pozitif test görüp negatif kan testi de enteresan değil mi 🤦‍♀️ neyim normal ki ya 🤣🤣🤣
Enteresan tabiki ama 5 çıkması da tam ortada 🤦🏼‍♀️

Merhaba hamile misiniz durum nedir?
Daha 9 günüm var yarın testler gelecek sipariş verdim inşallah hamileyimdir.. Arada hala kasık ağrım oluyor şuan hafif bel ağrım var ve uykum var 🤷🏼‍♀️

Daha 9 günüm var yarın testler gelecek sipariş verdim inşallah hamileyimdir.. Arada hala kasık ağrım oluyor şuan hafif bel ağrım var ve uykum var 🤷🏼‍♀️
Ay hadi insaallah sonucu paylasirsaniz sevinirim
Bende 3 test yaptim ilk 2 tes bir kac saat sonra cift cizgi oldu hayalet bir cizgi 3 test negatif oldu adept belirtirim var ama yinede dikkat ediyor I’m 4 gun var regl

Eklentiler

• EB4A3648-0147-4852-B02B-77AE86344BD1.webp
    EB4A3648-0147-4852-B02B-77AE86344BD1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 414CC9DA-7557-4128-A4F2-047FEBB484B1.webp
    414CC9DA-7557-4128-A4F2-047FEBB484B1.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 661A7BE5-360D-4EA8-8C4E-A59781AE3B2C.webp
    661A7BE5-360D-4EA8-8C4E-A59781AE3B2C.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 47
Ay hadi insaallah sonucu paylasirsaniz sevinirim
Bende 3 test yaptim ilk 2 tes bir kac saat sonra cift cizgi oldu hayalet bir cizgi 3 test negatif oldu adept belirtirim var ama yinede dikkat ediyor I’m 4 gun var regle
On veya en fazla yirmi dakika içinde çıkan sonuç doğrudur sonrası aldatma oluyor kuruma çizgisi

Evet ama daha once hic boyle cift cizgi gormemistim yaklasik 8 test yapmistim daha once ama dediginiz gibi ilk dakikalar onemli
Üç tane pozitif gördüm öyle hemde iki tanesi beş dk içinde çıktı

Back
X