Negatif çıktı canımYazarım tabiki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif çıktı canımYazarım tabiki![]()
m
Bende az önce aldım sonuç >5 çıktı. Negatif olması 5in altında olduğu anlamına gelmiyor mu bir haftalık gebelik 5 ten başlamıyor muYaptırdım negatif çıktı 2 gün geçti adetim belimin arkası ağrıyor hala ve olmadım
m
Tekrarlat bence sende çıkacak beşten büyük olması gerekiyor hamilelik için canımBende az önce aldım sonuç >5 çıktı. Negatif olması 5in altında olduğu anlamına gelmiyor mu bir haftalık gebelik 5 ten başlamıyor mu
Bencede tekrarlat inşallah olurBende az önce aldım sonuç >5 çıktı. Negatif olması 5in altında olduğu anlamına gelmiyor mu bir haftalık gebelik 5 ten başlamıyor mu
Reglime daha var hala umudum var bugün kocaya diyorum boş durmayalımTekrarlat bence sende çıkacak beşten büyük olması gerekiyor hamilelik için canım![]()
Beklemeye aldım kendimi bir hafta sonra tekrar ettireceğimmm hala kasıklarımda hafif çekilmeler var hiç yaşamadım bunları belki psikolojik bilmiyorum ya ama üç tane pozitif test görüp negatif kan testi de enteresan değil miBencede tekrarlat inşallah olur5 in altı negatif 5 in üstü pozitif
Enteresan tabiki ama 5 çıkması da tam ortadaBeklemeye aldım kendimi bir hafta sonra tekrar ettireceğimmm hala kasıklarımda hafif çekilmeler var hiç yaşamadım bunları belki psikolojik bilmiyorum ya ama üç tane pozitif test görüp negatif kan testi de enteresan değil mineyim normal ki ya
![]()
Hayırlı olsun canım ,sağsalim kucagınıza alırsınız inşallahYaptırdım 589 çıktı 8. Gün gecikmede 18 gün gecikmede tekrar verdim 17600 çıktı kese de gözüktü şükür:)
Merhaba hamile misiniz durum nedir?Reglime daha var hala umudum var bugün kocaya diyorum boş durmayalımbelki seninde geç döllenmedir üç gün içinde olmazsan üç gün sonra sende tekrar yaptır
Daha 9 günüm var yarın testler gelecek sipariş verdim inşallah hamileyimdir.. Arada hala kasık ağrım oluyor şuan hafif bel ağrım var ve uykum varMerhaba hamile misiniz durum nedir?
Ay hadi insaallah sonucu paylasirsaniz sevinirimDaha 9 günüm var yarın testler gelecek sipariş verdim inşallah hamileyimdir.. Arada hala kasık ağrım oluyor şuan hafif bel ağrım var ve uykum var![]()
On veya en fazla yirmi dakika içinde çıkan sonuç doğrudur sonrası aldatma oluyor kuruma çizgisiAy hadi insaallah sonucu paylasirsaniz sevinirim
Bende 3 test yaptim ilk 2 tes bir kac saat sonra cift cizgi oldu hayalet bir cizgi 3 test negatif oldu adept belirtirim var ama yinede dikkat ediyor I’m 4 gun var regle
Evet ama daha once hic boyle cift cizgi gormemistim yaklasik 8 test yapmistim daha once ama dediginiz gibi ilk dakikalar onemliOn veya en fazla yirmi dakika içinde çıkan sonuç doğrudur sonrası aldatma oluyor kuruma çizgisi
Üç tane pozitif gördüm öyle hemde iki tanesi beş dk içinde çıktıEvet ama daha once hic boyle cift cizgi gormemistim yaklasik 8 test yapmistim daha once ama dediginiz gibi ilk dakikalar onemli