Arkadaşlar belimde çok ağrı var test yaptım ama hafif çizgi çıktı ama yanında var çizgi sanki boş çizgi gibi görüntü oluştu bu ne demek bugün de yoğun beyaz akıntı geldi akıntım yogunlasti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsllh vardır pazartesi alıp tekrar deneyeyim o zmnVar bence hemen başk markayla tekrarlayın pozitifse kan verin![]()
Ama sanki iki silik cizli oluşmuştu içi beyaz boş gibiydiVar bence hemen başk markayla tekrarlayın pozitifse kan verin![]()
Beyazsa kuruma çizgisi pembelik varsa pozitifAma sanki iki silik cizli oluşmuştu içi beyaz boş gibiydi
Eee şimdi positif mi sizin
Şuanda hamile misiniz yaniBenim testinde böyle çıktı 2 kere yaptım ikisindede böyle çıktı
Var gibi adet gününüze kaç gün var yada geçti miArkadaşlar belimde çok ağrı var test yaptım ama hafif çizgi çıktı ama yanında var çizgi sanki boş çizgi gibi görüntü oluştu bu ne demek bugün de yoğun beyaz akıntı geldi akıntım yogunlasti
Ben pko hastasiyim ama değerlerim herşey iyi çıktı doktor olabilirsin demişti yumurtlama misin bakalım dedi normalde geç adet olurum 3 4 ayda 14. Gün gittim yumurtlama olmuş ama durmuş gelişmemis dedi adet olmassan test yap yoksa ilaç iç dedi son adetini 4 Kasım olmustumVar gibi adet gününüze kaç gün var yada geçti mi
Özür dilerim bana yazıldı zannettim bi andaVar gibi adet gününüze kaç gün var yada
Bende pko hastasıyım ve bide cikolata kıstım var 2 yurmutaliklarimda da kist var ona rağmen doktor olur diyor sizinkide olur inşallah umudunuzu kaybetmeyin Rabbım en kısa sürede evlat versinBen pko hastasiyim ama değerlerim herşey iyi çıktı doktor olabilirsin demişti yumurtlama misin bakalım dedi normalde geç adet olurum 3 4 ayda 14. Gün gittim yumurtlama olmuş ama durmuş gelişmemis dedi adet olmassan test yap yoksa ilaç iç dedi son adetini 4 Kasım olmustum
Belli değil bekleyecem dahaŞuanda hamile misiniz yani
Amin insllh Allah en hayırlı zamanda isteyen herkese versin insallhBende pko hastasıyım ve bide cikolata kıstım var 2 yurmutaliklarimda da kist var ona rağmen doktor olur diyor sizinkide olur inşallah umudunuzu kaybetmeyin Rabbım en kısa sürede evlat versin