Testime bakabilir misiniz

Masumm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
243
44
13
31
Arkadaşlar belimde çok ağrı var test yaptım ama hafif çizgi çıktı ama yanında var çizgi sanki boş çizgi gibi görüntü oluştu bu ne demek bugün de yoğun beyaz akıntı geldi akıntım yogunlasti

Eklentiler

• IMG_20231209_101515.webp
    IMG_20231209_101515.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20231209_101306.webp
    IMG_20231209_101306.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 92
Benim testinde böyle çıktı 2 kere yaptım ikisindede böyle çıktı

Hani diyorsunuz ya silik çizgisi diye ben bugüne kadar o kadar test yaptimki hep baktigimda negatif gözüküyordu

Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın çizgi grdüm gibi

Arkadaşlar belimde çok ağrı var test yaptım ama hafif çizgi çıktı ama yanında var çizgi sanki boş çizgi gibi görüntü oluştu bu ne demek bugün de yoğun beyaz akıntı geldi akıntım yogunlasti
Var gibi adet gününüze kaç gün var yada geçti mi

Var gibi adet gününüze kaç gün var yada geçti mi
Ben pko hastasiyim ama değerlerim herşey iyi çıktı doktor olabilirsin demişti yumurtlama misin bakalım dedi normalde geç adet olurum 3 4 ayda 14. Gün gittim yumurtlama olmuş ama durmuş gelişmemis dedi adet olmassan test yap yoksa ilaç iç dedi son adetini 4 Kasım olmustum

Ben pko hastasiyim ama değerlerim herşey iyi çıktı doktor olabilirsin demişti yumurtlama misin bakalım dedi normalde geç adet olurum 3 4 ayda 14. Gün gittim yumurtlama olmuş ama durmuş gelişmemis dedi adet olmassan test yap yoksa ilaç iç dedi son adetini 4 Kasım olmustum
Bende pko hastasıyım ve bide cikolata kıstım var 2 yurmutaliklarimda da kist var ona rağmen doktor olur diyor sizinkide olur inşallah umudunuzu kaybetmeyin Rabbım en kısa sürede evlat versin

Back
X