Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglimiz geçti mi yoksa öncesinden mi yaptınız
Ben geç yumurtlarım hep ama bugün yarın regl olmam gerekiyor. Yine geç yumurtlama olmuş olabilirReglimiz geçti mi yoksa öncesinden mi yaptınız
Testte 5-10 dk yazıyor ama bilemedim ben de15 dk biraz geç gibi geldi
Kaset testler erken gebelik testi kadar hassas değil o yüzden sordum eğer gecikme olmadan Kaset test bu şekilde gösterdiyse hemile olma ihtimaliniz yüksekBen geç yumurtlarım hep ama bugün yarın regl olmam gerekiyor. Yine geç yumurtlama olmuş olabilir
Ya da birkaç gün tekrarlayabilirsin benim anında çıkmıştı da o yüzden 15 dk fazla geldi inşallah hamilesindirTestte 5-10 dk yazıyor ama bilemedim ben de
İnşallahhYa da birkaç gün tekrarlayabilirsin benim anında çıkmıştı da o yüzden 15 dk fazla geldi inşallah hamilesindir
Ay inşallah yarın kan verip emin olucamKaset testler erken gebelik testi kadar hassas değil o yüzden sordum eğer gecikme olmadan Kaset test bu şekilde gösterdiyse hemile olma ihtimaliniz yüksek
Sonucu yazar mısınızAy inşallah yarın kan verip emin olucam
TabikiSonucu yazar mısınız![]()
Çoook çook sevindim senin adına rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSonucum geldi pozitif![]()
Allah razı olsun çook teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalımÇoook çook sevindim senin adına rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahdarısı tüm isteyenlere inşallah
Değeriniz kaç ciktiAllah razı olsun çook teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım1 yıldır bekliyorduk çok şükür nasip edene
Hayırla gelsin inşallah testinizin markası ne benim ilk 5 dakikada çıkan testler bile kanda hep negatif çıktı çok sanslisinAllah razı olsun çook teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım1 yıldır bekliyorduk çok şükür nasip edene
Bu fotodaki artimed. Sonra predictor erken gebelik testi yaptım o anında pozitif çıktı zaten sonra kan verdimHayırla gelsin inşallah testinizin markası ne benim ilk 5 dakikada çıkan testler bile kanda hep negatif çıktı çok sanslisin
Amiin isteyen herkese nasip olsun kısa zamandaArtı med beni hep kandırdı zaten ne güzel darısı tüm isteyenlere insallh