- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 103
- 41
- Konu Sahibi Manolyalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif psikolojik gördüğün şey kuruma çizgisi beş dk içinde çıkan sonuç doğrudurRegl gecikmesinin 5. Günü hiç bir şey çıkmamıştı bu da 9.günü 15 dk sonra böyleydi sanki ip incecik Bi çizgi gördüm ben ama psikolojim beni yanıltıyor da olabilir![]()
Kuruma çizgisiAma 5 gün önce yaptığım test te hiç böyle Bi çizgi olmamıştı![]()
MersiiiKuruma çizgisi
çizgi denilen birşey yok ortada ayriyetten tamamen öyle görmek istediğin için öyle goruyon çizgi yok malesef
5daakika sonra doğrudur kuzum maalesef çok üzüldüm inşallah rabbim nasip eder sanada. Annelik duygusunuRegl gecikmesinin 5. Günü hiç bir şey çıkmamıştı bu da 9.günü 15 dk sonra böyleydi sanki ip incecik Bi çizgi gördüm ben ama psikolojim beni yanıltıyor da olabilir![]()
Amin inşallah canım5daakika sonra doğrudur kuzum maalesef çok üzüldüm inşallah rabbim nasip eder sanada. Annelik duygusunu
Allah rağzı olsun aslında evlat duygusunu tattım ben ama tekrar düşünüyoruz olmasa bile Rabbim hiç tadamayanlara tattırsın inşallahDualarımdasın Kuzucum![]()
Amin amin amin inşallah sağlıkla hayirlisylaAllah rağzı olsun aslında evlat duygusunu tattım ben ama tekrar düşünüyoruz olmasa bile Rabbim hiç tadamayanlara tattırsın inşallah![]()
Çizgiler mi ters bana mı öyle geldiRegl gecikmesinin 5. Günü hiç bir şey çıkmamıştı bu da 9.günü 15 dk sonra böyleydi sanki ip incecik Bi çizgi gördüm ben ama psikolojim beni yanıltıyor da olabilir![]()
Bilmiyorumki canım ya ama bir terslik olduğu kesinÇizgiler mi ters bana mı öyle geldi