Testime bakabilirmisiz

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
1.473
455
73
var mı yok mu ikinci bi çizgi var gibi ama rengi yok test mi bozuk acaba anlamadım bu da 1 2 saat sonrası test bozuk olunca böyle mi oluyor yoksa pozitif mi

Son düzenleme:
Bence çok silik bir çizgi var ama adet iniz geçti mi geçtiyse kan tahlili yapın
Adetim 10 gün gecikti ama ben de pcos var o yüzden artık kan tahlili yaptırmaya da yoruldum test bozuk çıktı ben yine tekrarlayayım kan verip boşuna heves kırıklığı yaşamayayım

Adetim 10 gün gecikti ama ben de pcos var o yüzden artık kan tahlili yaptırmaya da yoruldum test bozuk çıktı ben yine tekrarlayayım kan verip boşuna heves kırıklığı yaşamayayım
İlaç içmeyin benim adetim 17 gün geçti adet dökücü kulandım 4 gün ve akşam test yaptım adet olmayınca silik çizgi çıktı

İlaç içmeyin benim adetim 17 gün geçti adet dökücü kulandım 4 gün ve akşam test yaptım adet olmayınca silik çizgi çıktı
Tamam teşekkür ederim bi kaç gün daha bekleyip tekrarlayayım inşallah ben de pozitif görürüm. Bu arada sizde var mı pcos falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…