- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapmayı düşünüyorum Can'ım peki kanama artarsa ve devam ederse yine baktırayım mı üzerine görme olayı yada yerleşme kanaması çok olabilir mi kafam çok karışık ;(Sanki silik bi cizgi var canm testi yarin kan ver baktir derim
Düzensiz olduğu için adet Can'ım beklenen bat 28 ile 02 si arasında Can'ımadetın kac gun gectı cnm yada gectımı
Bnce kan ver yarin icin rahatlar enazindan baya silik duruyo. Bugun mu oldu lekelenme belki yerlesmede olablrÖyle yapmayı düşünüyorum Can'ım peki kanama artarsa ve devam ederse yine baktırayım mı üzerine görme olayı yada yerleşme kanaması çok olabilir mi kafam çok karışık ;(
Bugün oldu Can'ım adetim de böyle başlar normalde ama hemen arkasından çok kanama olur ve adet başlardı kanama artmayınca bende panikledim biran saat 17:00 dan beri lekelenme varBnce kan ver yarin icin rahatlar enazindan baya silik duruyo. Bugun mu oldu lekelenme belki yerlesmede olablr
Supheler yerlesme knamasi gbi canm ozmn madem sen oyle diyosun bilirsn kendini sabah kan ver baktr varsada dusuk onleyici fln kullanrsin hemBugün oldu Can'ım adetim de böyle başlar normalde ama hemen arkasından çok kanama olur ve adet başlardı kanama artmayınca bende panikledim biran saat 17:00 dan beri lekelenme var
Tamam Can'ım sağol bende bir düşük yaptım korkuyorum yaşadığın acıyı çok iyi anlıyorum Rabbim isteyen herkese versin düşüğümde yerleşme kanaması olmamıştı Dr her hamilelik aynı olmaz dedi en ufak birşeyde şüphe duy ve erken gel dedi o yüzden bu telaşım Can'ım ;(anladım hayatım bak ben hamıle kaldıgımda gecen yıl bebek 15 gunlukken test yapmıstım sılık cıkmıstı ıstersen sana resmını atabılırım ben sonra bebegımı kaybettım 1 yıldır bu sılık cızgılerden cok cektım oyuzden lutfen umutlanma ttm bekle muhakkak kan testı yaptır
Kimyasal gebelik geçiriyor olmayasın Can'ım hayırlısı inşallah vardır bu sefer meleğin seninledir inşallahızlar ben yenıyım konu acayı bılmıyrm benımde sorum olucak arkdasımızın kını baltalamazsa kı konu aynı aslında bende sıze sormak ıstrym ben her adetten 1 gun once kahve rengı akıntı seklınde bısı olur ertesı gun delı gıbı kanamam olur du ama bu ay 3 gun once kahve rengı cok acık akıntım oldu boyle pecete koydum ama onun arkasına bıle gecmemıstı ve 2 gun geldı sonra kesıldı dunden berıde ne akıntı ne adet yok bugun test yaptım resmen pozıtıf cıktı sılık falan degıl normalde bugun adet olmam gerekıyordu bukdr erkekn ken okdr barız cızgı cıkarmı bılemıyrm 1 yldır devamlı testlerım sılık cıktı hatta kan testınde en son 9 u gorduk haılesın dedıler sevın kahkaha ıkı gun snra yıne verdım kan 2 ye dusmustu oyuzden bugun sevınemıyrm cunku hala ınanamıyrm hamıle olabılcegıme bu testlerın yanlıs cıkma ıhtımalı varmı ya ok sılıkte yanlıs cıkıyor bunu bızzat deneyımledım erken testtede normalde de cıkıyor ama bu sılık degıl barız bellı cızgıler ama yınede cok agladım bugun ınanamadım sankı dr yıne yrn gebe degılsın dıcek dıye odum kopuyo kımseye soyleyemedım cunku her ay her tesstte arkdslarm esım havalara ucuyordu ama sonra husran utanıyrm artık yalancı gıbı
Ozman hic durma yarin sabah kanina baktirTamam Can'ım sağol bende bir düşük yaptım korkuyorum yaşadığın acıyı çok iyi anlıyorum Rabbim isteyen herkese versin düşüğümde yerleşme kanaması olmamıştı Dr her hamilelik aynı olmaz dedi en ufak birşeyde şüphe duy ve erken gel dedi o yüzden bu telaşım Can'ım ;(
Kimyasal olablr canm belki kan vermeden bilemyzızlar ben yenıyım konu acayı bılmıyrm benımde sorum olucak arkdasımızın kını baltalamazsa kı konu aynı aslında bende sıze sormak ıstrym ben her adetten 1 gun once kahve rengı akıntı seklınde bısı olur ertesı gun delı gıbı kanamam olur du ama bu ay 3 gun once kahve rengı cok acık akıntım oldu boyle pecete koydum ama onun arkasına bıle gecmemıstı ve 2 gun geldı sonra kesıldı dunden berıde ne akıntı ne adet yok bugun test yaptım resmen pozıtıf cıktı sılık falan degıl normalde bugun adet olmam gerekıyordu bukdr erkekn ken okdr barız cızgı cıkarmı bılemıyrm 1 yldır devamlı testlerım sılık cıktı hatta kan testınde en son 9 u gorduk haılesın dedıler sevın kahkaha ıkı gun snra yıne verdım kan 2 ye dusmustu oyuzden bugun sevınemıyrm cunku hala ınanamıyrm hamıle olabılcegıme bu testlerın yanlıs cıkma ıhtımalı varmı ya ok sılıkte yanlıs cıkıyor bunu bızzat deneyımledım erken testtede normalde de cıkıyor ama bu sılık degıl barız bellı cızgıler ama yınede cok agladım bugun ınanamadım sankı dr yıne yrn gebe degılsın dıcek dıye odum kopuyo kımseye soyleyemedım cunku her ay her tesstte arkdslarm esım havalara ucuyordu ama sonra husran utanıyrm artık yalancı gıbı
suankımı gecmıstekıyı mı soyluyosunuz eger suankınden bahsedıyorsanız kımyasal oldugunu nasıl anladınız yanı kımyasallardamı bırtek akıntı oluyor ayy ıyıce supheye dustum ben yaKimyasal olablr canm belki kan vermeden bilemyz
ya sende boyle demıssın bana acıklarmısın neden kımyasal oldugunu dusundugunuzu :/ normal hamıle olamazmıyım ayy soruck cumle bulamadım soktanKimyasal gebelik geçiriyor olmayasın Can'ım hayırlısı inşallah vardır bu sefer meleğin seninledir inşallah
Can'ım testte çıkışta sonra birden düşüyorsa ya düşük yapıyorsun yada gebelik oluşmadan kimyasalla sonlanıyor belirtiler aynıdır normal gebelikler gibi fakat sonuç kimyasal düşük yada dış gebelik olarak seyir alabiliyor bu durumda ya düşük yada kimyasal seçeneği kalıyor senin durumun içinsuankımı gecmıstekıyı mı soyluyosunuz eger suankınden bahsedıyorsanız kımyasal oldugunu nasıl anladınız yanı kımyasallardamı bırtek akıntı oluyor ayy ıyıce supheye dustum ben ya