- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefesim kesilecek sankiÇift çizgi tebrikler :)
Hamilesin canım ilk haftalar olduğu için ikinci çizgi soluk çıkıyor bende de öyle olmuştu kan testine de gitmiştim hamile çıkıyorBugün adet olmam gerekiyor normalde ama dayanamadım test yaptım az önce 2 dk içinde bu çizgi belirdi gebe miyim ? Bende 3 75 miyop var yanlış mı görüyorum yoksa ?
Pazartesi yaptırabilirseniz çok sabırsızsanız özel hastane ve ya acilde yaptırabilirsiniz :)Nefesim kesilecek sankiYarın sabah da tekrarlayıp öyle mi kan testi yaptırsam acaba
Bence tekrar yapma direk kan ver tam emin ol ama bence var kanlada haftasını falan öğrenmişsin olursun hemKızlar şimdi pozitif gördüm ya adet olursamO yüzden eşime söylemeye çekiniyorum üzülür diye yarın sabah ilk idrarla bi daha mı yapsam acaba ?
Ay inşallah öyleyimdir yaayy senın miyopunu sevsinler
kız hamişsin maşallahhh , iş yapma yorulma ilişkiye girme , bunlar bende ilk öğüt olsun sana![]()
Bendede böyle çıktıBugün adet olmam gerekiyor normalde ama dayanamadım test yaptım az önce 2 dk içinde bu çizgi belirdi gebe miyim ? Bende 3 75 miyop var yanlış mı görüyorum yoksa ?
Bendede böyle çıktı
Hemen çıktıysa %99 hamilesin :)Bu ne demek oluyor bu silik çizgiyi gören varmı
Hemen çıktıHemen çıktıysa %99 hamilesin :)
Plansız mıydı?Hemen çıktı![]()