- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Plansız mıydı?
olabilir ben de ilk denememde hamile kaldımSpralimi 19 unda cikardim ve esimle sadece 2defa beraber oldum bukadar Cabuk olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plansız mıydı?
olabilir ben de ilk denememde hamile kaldımSpralimi 19 unda cikardim ve esimle sadece 2defa beraber oldum bukadar Cabuk olurmu
Ben de vajili hamileyim canım. Hemen kan ver yarın bence :))Benim de ilk denemeydi umarım gerçekten gebeliktir testin hatası değildirDaha önce vajinismus iken kimyasal geçirdim onda da 1 saat sonra silik çizgi olmuştu çok ilerlemeden düşmüştü testlerde çıkmamıştı
çok şükür ben atlattım ama vajili iken hamile kalmak da Rabbimin bir mucizesi işte o ol dedikten sonra ne vajinismus engel olur ne başka bir şey Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinBen de vajili hamileyim canım. Hemen kan ver yarın bence :))
Bence baska marka deneyin ya da ovulasyon testi yapın varsa. Ama testiniz pozitif ve adetiniz gecikmis. Bence hamilesinizkızlar az önce ben yine test yaptım aynı silik çizgi çıktı başka marka denesem mi burada hep albi yanlış demişler![]()
dene canım. ovülasyon testin varsa ona da bi bakkızlar az önce ben yine test yaptım aynı silik çizgi çıktı başka marka denesem mi burada hep albi yanlış demişler![]()
maalesef ovulasyon yok canım ya da gidip bi klinikte kan mı versem napsam bilemedim hayatımda hiç bu kadar tereddütte kalmamıştımdene canım. ovülasyon testin varsa ona da bi bak
ver de rahatla o zaman canımmaalesef ovulasyon yok canım ya da gidip bi klinikte kan mı versem napsam bilemedim hayatımda hiç bu kadar tereddütte kalmamıştım
inşallah doğrudur ya şu an o moda girmedim emin değilim ya ama çok teşekkür ederimTebriklerr![]()