• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız 🙏🏻

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bus13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
1.162
320
53
28
IMG_2068.webp

Merhaba kızlar bugün dpo10 dün bu testi yaptım negatifti bugün çok silik çizgi çıktı ben kendim net görüyorum ama burda görünmez sanırım İnnovita test daha önce yalancı pozitif gören oldu mu adet olcak gibi ağrım var dünden beri ben olmadığını düşünüyorum ama yine de test yaptım 😂

Eki Görüntüle 3684392
Merhaba kızlar bugün dpo10 dün bu testi yaptım negatifti bugün çok silik çizgi çıktı ben kendim net görüyorum ama burda görünmez sanırım İnnovita test daha önce yalancı pozitif gören oldu mu adet olcak gibi ağrım var dünden beri ben olmadığını düşünüyorum ama yine de test yaptım 😂
Ben de görüyorum silik çizgiyi ilk 5 dk da çıktıysa ümit var ama sonradan kuruma çizgisi çıkarmıştı bende daha önce

Ben de görüyorum silik çizgiyi ilk 5 dk da çıktıysa ümit var ama sonradan kuruma çizgisi çıkarmıştı bende daha önce
Hemen çıktı çizgi de marka çok belirsiz yalancı pozitif çıkardığı çok olmuş bende olduğunu düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım

Eki Görüntüle 3684392
Canım eğer doğruysa iğne etkisi değilde bende sabah ilk idrrarla yaptım negatif çıktı akşam yaptım pozitif gördüm 😂 şuan 5 haftalık bende kan vereceğim birde bu testte 5 dk içinde cikmais onemli

Canım eğer doğruysa iğne etkisi değilde bende sabah ilk idrrarla yaptım negatif çıktı akşam yaptım pozitif gördüm 😂 şuan 5 haftalık bende kan vereceğim birde bu testte 5 dk içinde cikmais onemli
İlk 5 dk da çıktı kuruyunca böyle oldu çok daha belirgin iğne olmadım ben kendi haline bıraktım aşılama günü oldu çatlama
IMG_2080.webp

Ben ilk gebeliğimi lh ile öğrendim kopkoyu çıkmıştı elinde başka yok mu 🥹 HCG testi
Yok ya benim bugün Dpo11 dün de yapmıştım Lh ikinci çizgi bile çıkmamıştı biraz ümitlendim ama gebelik testi yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum sanırım gecikmeyi bekleyip kan veririm gibi

Back
X