Testime bakar mısınız 🙏

Cumartesi gidicem insallah çalıştığım icin haftasonuna alabildim randevuyu

1300 e kadar yükselmişti bugün 1014 e düşmüş. Dış gebelik şüphesiyle hastaneye yatış verdiler malesef ne olacak bilmiyorum 😢
Ayyy çok geçmiş olsun yaa Rabbim yardımcınız olsun.. neden öyle yaptılar ki başka bir doktora sorsanız diyeceğim ama sağlık daha önemli bir de gerçekten dış gebelikse hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Cok gecmıs olsun inşallah toparlarsanız arkası sağlıklı gelir🙏, kese görünmediği için mi yatış verdiler? Dış gebelik şüphesi nedenmiş sordunuz mu
Ayyy çok geçmiş olsun yaa Rabbim yardımcınız olsun.. neden öyle yaptılar ki başka bir doktora sorsanız diyeceğim ama sağlık daha önemli bir de gerçekten dış gebelikse hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim kızlar 🌸 Keseyi göremediği için şüphelendi sanırım bilmiyorum. Bugünde 870 e düşmüş sanırım dış gebelik değildir artık değil mi

Herhangi bu ağrım kanamam falan yok hastaneden çıktım şuan. Değeri takip edecez artık. Evet sanırım kimyasal ama kimyasalın bu kadar yüksek değerlere çıktığını bilmiyodum 😢
Bende bilmiyordum en fazla 150 falan diye duydum ama bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar merhabaa. Heyecandan yazamıyorum şuan 😄 biraz önce test yaptım aşırı silik çizgi çıktı siz de görüyo musunuz ? Bu ay ovülasyon yapmadığım için bat tarihini net bilmiyorum ama takvimde bugün gösteriyo. Allahım 2 yıldır bu anı bekliyorum bat günü bu kadar silik testle hamile olduğunu öğrenen var mı bana ümit olun lütfen 🙏
Hayalet çizgi var kaç aydır istiyorsunuz

Herhangi bu ağrım kanamam falan yok hastaneden çıktım şuan. Değeri takip edecez artık. Evet sanırım kimyasal ama kimyasalın bu kadar yüksek değerlere çıktığını bilmiyodum 😢
Çok gecmıs olsun, en azından düşmeye başlamış bikaç güne kanamanız başlar, kürtaj olmadan düşmesi daha iyi Allah bidaha yaşatmasın🙏

Back
X