Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum olduğum günü saymazsak bugün 7. Günüm test yaptım merak ederek negatif çıktı iğne etkisi geçmiş olabilir mi?
Üstteki testte çok silik bir çizgi var gibi görünüyor ama erken değil mi henüz? Bende aynı gün çatlatma iğnesi oldum ama beklemedeyim. Çünkü iğnenin etkisi 10-12 günde geçer diyor herkes. Ama umarım siz erken öğrenen hamilelerden olursunuzGeçen hafta pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum olduğum günü saymazsak bugün 7. Günüm test yaptım merak ederek negatif çıktı iğne etkisi geçmiş olabilir mi?
İlk olanı yapmıştım sonra 2.yaptım silik çizgi falan da çıkmadı?Canim negatif değil bu testlerde hemen ikinci silik cizgi belirdiyse pozitif duruyor
Üstteki testi ilk yaptım alttaki sonradan yaptım erken yaptığımın farkındayım aslında merak ettim birazÜstteki testte çok silik bir çizgi var gibi görünüyor ama erken değil mi henüz? Bende aynı gün çatlatma iğnesi oldum ama beklemedeyim. Çünkü iğnenin etkisi 10-12 günde geçer diyor herkes. Ama umarım siz erken öğrenen hamilelerden olursunuz![]()
Ben daha önce de çatlatma iğnesi ile bir gebelik yaşadım. Erken yapmıştım negatifti gününde yaptığımda ise pozitifti. Kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum onda ama inşallah bu kez ikimiz de güzel haberler alırızÜstteki testi ilk yaptım alttaki sonradan yaptım erken yaptığımın farkındayım aslında merak ettim birazalttaki olanı silik çizgi dahil göremedim inşallah sizin içinde hayırlısı olur
![]()
İnşallah Allah'ım isteyen ve dileyen herkese nasip etsinBen daha önce de çatlatma iğnesi ile bir gebelik yaşadım. Erken yapmıştım negatifti gününde yaptığımda ise pozitifti. Kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum onda ama inşallah bu kez ikimiz de güzel haberler alırız![]()
Geçen pazartesi yani ayın 18i oluyor o gün öğlen 12de oldum ben sanırım aynı gün evetİnşallah Allah'ım isteyen ve dileyen herkese nasip etsinsanırım ikimizde aynı gün olmuşuz iğneyi
![]()
Tekrar test yaptınız mı acaba?İnşallah Allah'ım isteyen ve dileyen herkese nasip etsinsanırım ikimizde aynı gün olmuşuz iğneyi
![]()
Evet bugün yaptım negatif 10. Gün bugünTekrar test yaptınız mı acaba?![]()
Umutlandırmak istemem sizi ancak ben hala erken olduğu görüşündeyim. Çatlamadan 14 gün sonra adet olmamız gerekir zaten olmazsa tekrar bakın bence. Allah’tan umut kesilmezEvet bugün yaptım negatif 10. Gün bugün
Evet bugün yaptım negatif 10. Gün bugün
Normalde reglim düzensiz oluyordu eğer 14. Günde gebelik olmazsa regl olur muyum?Umutlandırmak istemem sizi ancak ben hala erken olduğu görüşündeyim. Çatlamadan 14 gün sonra adet olmamız gerekir zaten olmazsa tekrar bakın bence. Allah’tan umut kesilmez
Benimde düzensiz pcos olduğu için. Benim araştırdığım kadarıyla olmamız gerekiyormuş. Ben ona güvenerek bekliyorumNormalde reglim düzensiz oluyordu eğer 14. Günde gebelik olmazsa regl olur muyum?
Anladım burdaki sayfalardan yazılana göre 18 güne kadar da pozitif e dönebilir muşBenimde düzensiz pcos olduğu için. Benim araştırdığım kadarıyla olmamız gerekiyormuş. Ben ona güvenerek bekliyorum
merhaba 17. Gün regl oldum tekrar gittim letresan verdi bugün kontrole gittim pazartesi bidaha gidicem inşallahMerhaba, sonuç ne oldu acaba iğneden sonra bende negatifi gördüm 14.günü bekliyorum
Merhaba sizi arıyordum ben sunucunuz nasıl olduGeçen pazartesi yani ayın 18i oluyor o gün öğlen 12de oldum ben sanırım aynı gün evet![]()
Benim pozitif çok şükür. Geçen hafta keseyi gördük. 25inde de kalp atışı için gideceğim. İnşallah en yakın sürede siz ve tüm bekleyenler güzel haberi alırMerhaba sizi arıyordum ben sunucunuz nasıl oldu![]()
İnşallah canım yarın tekrar gidiyorum inşallah bu seferde tutar dua edin benim için tüm bekleyenler içinde ☺Benim pozitif çok şükür. Geçen hafta keseyi gördük. 25inde de kalp atışı için gideceğim. İnşallah en yakın sürede siz ve tüm bekleyenler güzel haberi alır![]()