- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 27
- Konu Sahibi havaylapek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ki. O diğer kırmızı çizgi hep çıkmıyor mu testlerdeÇizgi sonuç ekranı dışında gibi çıkmış sanki
Test bozuk sanırım canım ikinci çizgi dışta kalmış asıl çizgiArtık bakmaktan gözüm çıkacak sandım. Adete 1 gün kaldı.Eki Görüntüle 3444708
Aslında en bilinen testi aldım. Prodoctor marka. Görünende gebelik yok.Test bozuk sanırım canım ikinci çizgi dışta kalmış asıl çizgibence testi yenile
Yarın adet günüm. En iyisi yarın yapayım eger adet olmazsamTest bozuk sanırım canım ikinci çizgi dışta kalmış asıl çizgibence testi yenile
Bende silik çıkardı o marka. Gidip kan verdim negatif çıktı iki ay önceAslında en bilinen testi aldım. Prodoctor marka. Görünende gebelik yok.
Nasıl istersen zaten bu gebelik testlerine asla güven olmuyor regl gecikmen olursa gider kan verirsin en temiziYarın adet günüm. En iyisi yarın yapayım eger adet olmazsam
Sizde çift çizgi çıkmış ama çizgilerden biri ekranın dışında testi yenileyin ama bence hamilesinizAnlamadım ki. O diğer kırmızı çizgi hep çıkmıyor mu testlerde
İniAllah ya ama bilemedim ki ya da test bozukSizde çift çizgi çıkmış ama çizgilerden biri ekranın dışında testi yenileyin ama bence hamilesiniz![]()
Doğru haklısınız. Bir yarın geçsin de bakalımNasıl istersen zaten bu gebelik testlerine asla güven olmuyor regl gecikmen olursa gider kan verirsin en temizi
İnşallah gönlünüzden geçen olsun. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayınİniAllah ya ama bilemedim ki ya da test bozuk![]()
Tamamdır teşekkür ederimİnşallah gönlünüzden geçen olsun. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın