Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar Ayın 9 unda regl olmam gerekiyor nornal de. 11 inde kan verdim 1.20 çıktı ama hala regl olmadım bugün de test yaptım soluk çizgi çıktı pcos var geç döllenme olabilir mi acaba. Testin markası artımed bu arada
Normalde hep geç adet görüyorsanız geç döllenme olmuş olabilir. Benim iki gebeliğim de geç döllenme olmuştu. Çizgi görünüyor. Kan verin bence. Umarım gebelik vardır.
Normalde hep geç adet görüyorsanız geç döllenme olmuş olabilir. Benim iki gebeliğim de geç döllenme olmuştu. Çizgi görünüyor. Kan verin bence. Umarım gebelik vardır.
Sekiz aydır hep aynı gün de oluyordu söngükerim 30.gün olurdu mutlaka o yüzden geç döllenme den şüphelendim bende çünkü zamanında yumurtlama olsaydı 1.20 çıkmazdı ilk verdiğim testte. Dün de erken gebelik testi yapmıştım o tek çizgiydi bugün silik çizgi çıktı