Testime bakar mısınız hamile miyim acaba

Birumutturr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
424
161
23
Bugun sabah ilk idrarimla test yaptım
Hemen 1. Dakikada direk bu sekilde silik cikti salı günü regl olcam daha var duratest markasi ile erken gebelik testi ile bakmak istedim duratest markasi gece nobetci ecz. bu varmia sadece aldim bende

Eklentiler

• 1000121822.webp
    1000121822.webp
    8 KB · Görüntüleme: 101
  • 1000121821.webp
    1000121821.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 1000121819.webp
    1000121819.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Bugun sabah ilk idrarimla test yaptım
Hemen 1. Dakikada direk bu sekilde silik cikti salı günü regl olcam daha var yola cikicaz diye erken gebelik testi ile bakmak istedim duratest markasi gece nobetci ecz. bu varmia sadece aldim bende
Testlerde var görünüyor ama gidip kan vermeniz en iyisi , emin olmak için gidip hemen özel bir hastanenin acilinde verebilirsiniz sonuç hemen çıkar

Testlerde var görünüyor ama gidip kan vermeniz en iyisi , emin olmak için gidip hemen özel bir hastanenin acilinde verebilirsiniz sonuç hemen çıkar
Şimdi yaptığım testi burdan arastirdim da bir cok kisiye yalanci pozitif vermis biraz umudum kirildi gibi yarin sabah baska marka ile yapayim oda ayni olursa sonra kan veriyim dediginiz gibi

Şimdi yaptığım testi burdan arastirdim da bir cok kisiye yalanci pozitif vermis biraz umudum kirildi gibi yarin sabah baska marka ile yapayim oda ayni olursa sonra kan veriyim dediginiz gibi
Bu aralar o kadar çok yalancı pozitif vakası var ki , umarım öyle bir sey değildir de gerçekten gebesindir💕💕

Back
X