- 4 Ekim 2021
- 366
- 88
- 18
- 26
- Konu Sahibi Orhnanylmz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pozitifMerhaba arkadaşlar
Catlatma iğnesi vurulmamin üstünden 16 gün geçti ve bugün test yaptim. Sizce hamile miyim. Testi me bakar misiniz.
Teşekkür ederim. 3 aydır tedavideydimBence pozitif
16 günde iğnenin etkisi kalmamıştır.
Gözünüz aydın![]()
Hayırlı olsun bana dua ederseniz sevinirim ben de çok istiyorum 3 aydır olmadı daha . Bugün idrar testi yaptım negatif yine. Daha adet de olmadımTeşekkür ederim. 3 aydır tedavideydim![]()
Allahım sana da nasip etsin inşaallahHayırlı olsun bana dua ederseniz sevinirim ben de çok istiyorum 3 aydır olmadı daha . Bugün idrar testi yaptım negatif yine. Daha adet de olmadım
Teşekkür ederimEvet hayırlı olsun![]()
Amin inşaallah. Cok teşekkür ederimAllah sağlıcakla kucaginiza almak nasip etsin![]()
3 gün sonra testini tekrarla canım. 14 gün oluyor iğneden sonra.Kızlar merhaba yanıtlarsanız çok sevinirim çatlatma iğnesinden sonra 11. Günüm daha önce test yapmadım bugün merakıma yenilip yaptım sizce iğne etkisi mi
Benim adetime 6 gun varken yapmistim boyle cikti. Adetim 2 gun gectikten sonra yaptim cizgi nettiKızlar merhaba benimde 7günüm ve test yaptım bu şekilde silik çizgi beklemelimiyim sizce biraz daha
2 gun sonra testini tekrarlayabilirsin canim. Olmasa zaten hemen aninda silik cizgi belirmezdiYani 7.8 günlere aldanmalımıyım sizce silik çizgilere