Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test artı med markamı öyleyse hiç güvenilir değil bende 9 gün gecikmen var iki kez yaptım bundan ikisinde silik çizgi normal kaset test negatif ve bebetime nin erken gebelik ve kaset testini bugün yaptim erken olan negatif digeri hafif çıkan ikinci çizgi belli belirsizKızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bakar mısınız
C.tesi kan verdim acilden negatif çıktı aradan üç gün geçti hala gelmedi adetim Kan verdim bugün sağlık ocagindan sonuç yarın belli olcak bakalımBu test artı med markamı öyleyse hiç güvenilir değil bende 9 gün gecikmen var iki kez yaptım bundan ikisinde silik çizgi normal kaset test negatif ve bebetime nin erken gebelik ve kaset testini bugün yaptim erken olan negatif digeri hafif çıkan ikinci çizgi belli belirsiz
Artı med marka değilse pozitif olabilir canım öyle gözüküyorKızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bakar mısınız
Canm silik bi cizgi goruyorum insallah vardir bi iki gun sonra gene tekrarla yada kan ver gonlunce olsunKızlar bugün bende yaptım 28 inde ovitrelle iğne vurulmuştum 9 gün geçti üstünden awox test
Aa benimki gibi adetin gecmesinj bekle insallah vardir benimde boyleydi adetin gecmesinj bekledim suan hamişim darisi isteyen tum bacilarimizaKızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bakar mısınız
Çok teşekkür ederim bende dua ediyorum inşallah iğne etkisi değildir kendi pozitifliğidir diye 14. Gün olunca tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah doğrudurCanm silik bi cizgi goruyorum insallah vardir bi iki gun sonra gene tekrarla yada kan ver gonlunce olsun
Insallah cnm bnmde boyle silikti hatta var yok gibi bsydi herkes bana negatif dedi ama o cizgiyi ben gordum ve suan bebek bekliyorum darisi sanaÇok teşekkür ederim bende dua ediyorum inşallah iğne etkisi değildir kendi pozitifliğidir diye 14. Gün olunca tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah doğrudur![]()
Ciddi misin çok seviindim Rabbim inşallah bu duyguyu herkese yaşatır sende mi iğne falan kullandın peki benle aynı süreç mi bana umut olursun gerçektenInsallah cnm bnmde boyle silikti hatta var yok gibi bsydi herkes bana negatif dedi ama o cizgiyi ben gordum ve suan bebek bekliyorum darisi sana![]()
Yok igne degl benim tiroidim yuksekti bende ilac kullandim rabbim gonlune gore versin insallah duamdasn cnm guzel haberlerinj aliriz insallahCiddi misin çok seviindim Rabbim inşallah bu duyguyu herkese yaşatır sende mi iğne falan kullandın peki benle aynı süreç mi bana umut olursun gerçekten![]()
İnşallah canım inşallah by arada benimde öyleydiYok igne degl benim tiroidim yuksekti bende ilac kullandim rabbim gonlune gore versin insallah duamdasn cnm guzel haberlerinj aliriz insallah
Awox çok güvenli bi msrka yüksek ihtimalle vardır gebelikEki Görüntüle 3626568 Kızlar merhaba benımde yarın adet gunum awox test yaptım sabah böyle çıktı
Ya inşallah dun çok hafıftı bugun daha belırgın cıktı adetımı beklıyorumAwox çok güvenli bi msrka yüksek ihtimalle vardır gebelik
Days doctor markasıBu test artı med markamı öyleyse hiç güvenilir değil bende 9 gün gecikmen var iki kez yaptım bundan ikisinde silik çizgi normal kaset test negatif ve bebetime nin erken gebelik ve kaset testini bugün yaptim erken olan negatif digeri hafif çıkan ikinci çizgi belli belirsiz
Days doctorArtı med marka değilse pozitif olabilir canım öyle gözüküyor
Belirtilerin nelerdi canımAa benimki gibi adetin gecmesinj bekle insallah vardir benimde boyleydi adetin gecmesinj bekledim suan hamişim darisi isteyen tum bacilarimiza![]()
Onu kullanmadim canım inşallah bebeğin seninledirDays doctor
Büyük ihtimalle vardır canımYa inşallah dun çok hafıftı bugun daha belırgın cıktı adetımı beklıyorum![]()