Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördümmm hemen koş kan ver erkendenMerhaba kizlar bugün reglime 2 gün var ve sabah ilk idrar testim böyle ben mi yaniliyorum yoksa ikinci çizgi var mı ???
Kesinlikle var kan vermelisin canimMerhaba kizlar bugün reglime 2 gün var ve sabah ilk idrar testim böyle ben mi yaniliyorum yoksa ikinci çizgi var mı ???
Şimdi gidiyoruz kan vermeye :) kizlar bu arada ben ovulasyon testine de bakmak istedim daha yapar yapmaz t cizgisi koyu çıktı onda neden böyle gebelik oluşurken koyu olma ihtimali var mıKesinlikle var kan vermelisin canim![]()
Bakayım test vermeye gidiyorum çıkınca sonuç yazarım dua edin inşallah çıkarHayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sonuç ne bence var gibiBakayım test vermeye gidiyorum çıkınca sonuç yazarım dua edin inşallah çıkar
Hayırlı olsun canımKizlarrrrr acilde vermistim kan 88.29 çıktı
hayırlı olsunnnn çıtır gebee çok tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsunnnn neler hissediyorsun belirtilerini herşeyini anlat şimdi bizedeKizlarrrrr acilde vermistim kan 88.29 çıktı
Merak etme cikar baya baya pozitifsinBakayım test vermeye gidiyorum çıkınca sonuç yazarım dua edin inşallah çıkar
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Hayırlı olsun. ❤Kizlarrrrr acilde vermistim kan 88.29 çıktı
Maşallah. Bize de dua edin.Kizlarrrrr acilde vermistim kan 88.29 çıktı
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım![]()
Çok teşekkür ederimhayırlı olsunnnn çıtır gebee çok tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsunnnn neler hissediyorsun belirtilerini herşeyini anlat şimdi bizede![]()
Maşallah. Bize de dua edin.
Ben hiç olacağını düşünmedim bu ayda hatta rahim filmi cektirecektim regl olmayı bekliyordum inşallah iki gün sonra yine yükselir Allah hepimize sağlıkli , sıhhatli bebecikler nasip ederMaşallah. Bize de dua edin.