Testime bakar mısınız kızlar

edaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
481
186
33
28
Merhaba kızlar öncelikle türkiyemize gelen bu yıkım için şimdiden geçmiş olsun Rabbim şifa versin kardeşlerimize🥺
Kızlar ben pkoluyum bu 5. Ayım olucak adet olmayalı ilk defa böyle oldum ama normalde en fazla 15 gün gecıkırdım neyse yanı adet durumum suan karısık bende test yaptım temin ama varla yok arası en sağda çizgi belirdi 5 dkka içinde ince tabi yeni mi varsa hamileyim bilemem dedıgım gibi karışık oldugu için adetim belirtileri yazmıycam takılmıyorum çünkü sadece testime bakar mısınız bu arada test mirateck

Eklentiler

• 18F44732-3DF7-4B8C-9751-3C0AB003F658.webp
    18F44732-3DF7-4B8C-9751-3C0AB003F658.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 343
Merhaba,resmi yaklaştırınca silik çizgi var gibi,umutlandırmak istemem.2-3 gün sonra tekrar yapın,çizgi koyulaşırsa,hamile ola bilirsiniz.Doktor kontrolündemisiniz?5 ay uzun bir süre.

Merhaba,resmi yaklaştırınca silik çizgi var gibi,umutlandırmak istemem.2-3 gün sonra tekrar yapın,çizgi koyulaşırsa,hamile ola bilirsiniz.Doktor kontrolündemisiniz?5 ay uzun bir süre.
bu 5 ay içinde gitmedim hiç doktora biraz bu konularda vurdum duymazımdır.Bacak ağrım kasık ağrım bel ağrım çok dayanamıyorum 1 haftadır bende yarın hastaneye yatış yapıcam check up yaptırıcam ne var ne yok bakılsın ertesi günde doktor ne varsa söylesin diye çünkü dayanamıyorum bacaklarımın ağrısına kopacak gibi işte yatmadan bi test yapayım dedim ne olur ne olmaz olmadı yarın kanda gebelik de baksınlar

2 ay geçince doktor kontrolüne gitmeniz lazımdı,çünki normal değil.Hamilelik değilse,hormonlarda sorun ola bilir.

Tatlım üzülmeni istemem ama yok gibi duruyor istersen birkaç gün sonra bidaha yap çünkü bazen geç döllenme olabiliyormuş öyle diyorlar lütfen üzülme Allah isteyen herkese nasip etsin

Tatlım üzülmeni istemem ama yok gibi duruyor istersen birkaç gün sonra bidaha yap çünkü bazen geç döllenme olabiliyormuş öyle diyorlar lütfen üzülme Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah isteyene nasip etsin tabi yarın doktordan kan testi istiyim baksınlar bari

Eğer adetin geçmediyse kan verme geçsin öyle kan ver o zaman net çıkıyor ama kafamda soru kalmasın diyorsan beredebilirsin
Son adet tarihim belli değil ki 5. Ayım adet olmayalı o yüzden ne zaman belli olur bilmyorum bile göğüslerim ağrıyo yanlar özellikle kasıklarım ve bacaklarım kabızım bide ben hayatta olmam ondan dolayı yapayım dedim testi

Son adet tarihim belli değil ki 5. Ayım adet olmayalı o yüzden ne zaman belli olur bilmyorum bile göğüslerim ağrıyo yanlar özellikle kasıklarım ve bacaklarım kabızım bide ben hayatta olmam ondan dolayı yapayım dedim testi
Ama 5 ay çok uzun bir süre bence dontora gitmelisin. 5 ayda idrar testi böyle silik çıkmamalı

Merhaba kızlar öncelikle türkiyemize gelen bu yıkım için şimdiden geçmiş olsun Rabbim şifa versin kardeşlerimize🥺
Kızlar ben pkoluyum bu 5. Ayım olucak adet olmayalı ilk defa böyle oldum ama normalde en fazla 15 gün gecıkırdım neyse yanı adet durumum suan karısık bende test yaptım temin ama varla yok arası en sağda çizgi belirdi 5 dkka içinde ince tabi yeni mi varsa hamileyim bilemem dedıgım gibi karışık oldugu için adetim belirtileri yazmıycam takılmıyorum çünkü sadece testime bakar mısınız bu arada test mirateck
Kızlar merhaba bende var mı bakabilir misiniz ben sanki var gibi gördüm ama hemen umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• 7BCDBB62-A812-4F72-8637-9C11705C49E3.webp
    7BCDBB62-A812-4F72-8637-9C11705C49E3.webp
    131,3 KB · Görüntüleme: 227
  • DCB5C6F7-D67E-474A-B81C-4340810C0F23.webp
    DCB5C6F7-D67E-474A-B81C-4340810C0F23.webp
    194,4 KB · Görüntüleme: 178
  • 2090BF80-E170-40EA-A51B-C0B93A88789C.webp
    2090BF80-E170-40EA-A51B-C0B93A88789C.webp
    186 KB · Görüntüleme: 181
Sizinki nasıl oldu?

Back
X