- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi egeninannesi
-
Ayin 15 inde adet oldum. Ama diger aydaki adetlerimden farkli oldu halada bitmefi. Cok koyu ve azar azar geliyo. Doktora gittim gebelik oncesi ön muayene olayim diye doktor bakti rahim hala dolu dedi kan testi istedi sonucunu yarin sabah alicam.gelirken dayanamadim test aldim eczaneden. Görüntüde buuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala cok saskinim. Kimsenin haberi yok. Ilk siz gordunuz testi kizlar. Cok saskinim bu cizgiyi gorunce ağladım. Halada inanamiyorum yarinda kan testi sonucunuda alayimda bi :)
Seni tanımıyorum ama ben bile duygulandım,senin ağlaman çok normal :) Darısı başıma inşaAllah :)
Ayin 15 inde adet oldum. Ama diger aydaki adetlerimden farkli oldu halada bitmefi. Cok koyu ve azar azar geliyo. Doktora gittim gebelik oncesi ön muayene olayim diye doktor bakti rahim hala dolu dedi kan testi istedi sonucunu yarin sabah alicam.gelirken dayanamadim test aldim eczaneden. Görüntüde buuu
rahim hala dolu derken? Alttan mı muayene etti. Valla canım pozitif test :))))
Günaydın kızlar. Az once geldim eve... evetttt hamileyimmm. 4 hafta 3 günlük :) folik asit ve kahverengi akintim olduğu için progestan verdi doktor. 2 hafta sonrada gel dedi. Cok mutluyum. Allahim hepinizede en ksa zamanda bebis nasip etsin Aminnnn
Günaydın kızlar. Az once geldim eve... evetttt hamileyimmm. 4 hafta 3 günlük :) folik asit ve kahverengi akintim olduğu için progestan verdi doktor. 2 hafta sonrada gel dedi. Cok mutluyum. Allahim hepinizede en ksa zamanda bebis nasip etsin Aminnnn
harika bir haber buuu :))))))) Hayırlı olsun canım, dikkat et kendine. Dinlen, iş yapma yat tamam mı :):):):))))) oleyyy eçok güzel bir haber bu :)
Hadi gözün aydın :) Kendine dikkat et canım asla yorulma bol bol dinlen rabbim tamamına erdirsin inş
Hala devam ediyorazda olsa. Prgestanda bas donmesi yapıyo. Bi atlatsaydim bu dönemi
merak etme canım geçecek. Bu baş dönmeleri ve diğer şeyler bebeğinin varlığından kaynaklı :) bunu düşünürsen her şey daha keyifli hale gelecek. Kanamanın ciddi olmaması , düşük tehlikenin minimum seviyede olması için progestan önemli. Merak etme bu günler geçecek ve sen ilerde ahh biraz uyusada bende uyusam moduna geçeceksin :))))))))
Saglikli olsunda.. dayanılir herseye..
Gecti lekelenmem.olmadi bugün. Devam etcek miyim ilaca onu bilmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?