Testime bakar mısınız kızlar?

egeninannesi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
2.233
1.009
448
Ayin 15 inde adet oldum. Ama diger aydaki adetlerimden farkli oldu halada bitmefi. Cok koyu ve azar azar geliyo. Doktora gittim gebelik oncesi ön muayene olayim diye doktor bakti rahim hala dolu dedi kan testi istedi sonucunu yarin sabah alicam.gelirken dayanamadim test aldim eczaneden. Görüntüde buuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395414483852.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 64

İdrar testine göre hamilesin canım hayırlı olsun.Bakalım yarın kanda değerin kaç çıkacak.Haber vermeyi unutma :) Adet sandığın kanamada sanırım yerleşme kanaması.

Hala cok saskinim. Kimsenin haberi yok. Ilk siz gordunuz testi kizlar. Cok saskinim bu cizgiyi gorunce ağladım. Halada inanamiyorum yarinda kan testi sonucunuda alayimda bi :)

Seni tanımıyorum ama ben bile duygulandım,senin ağlaman çok normal :) Darısı başıma inşaAllah :)

Seni tanımıyorum ama ben bile duygulandım,senin ağlaman çok normal :) Darısı başıma inşaAllah :)

Cok sağolun. Bide benim yaşım 35 bi oglum var 7 yasinda. Yastan dolayida pek umudum yoktu ama oglumuda bencillik yapip kardeşsiz birakmak istemiyodum. Hayirlusi bakalim yarin sabah netlesecek. Rabbim isteyen umutla bekleyen herkese benim gibi gözyaşı doktursun insallahhhh :)

rahim hala dolu derken? Alttan mı muayene etti. Valla canım pozitif test :))))

rahim hala dolu derken? Alttan mı muayene etti. Valla canım pozitif test :))))

Evet. Ben adet oldugum dusuncesiyle sadece gebelik oncesi kan değerlerime, hormon degerlerime vs baktirmak icin dunden randevu alip bugun dortte gittim. Neye niyet neye kismet iste :)

Günaydın kızlar. Az once geldim eve... evetttt hamileyimmm. 4 hafta 3 günlük :) folik asit ve kahverengi akintim olduğu için progestan verdi doktor. 2 hafta sonrada gel dedi. Cok mutluyum. Allahim hepinizede en ksa zamanda bebis nasip etsin Aminnnn

Hayırlı olsun canım :) Darısı başımıza :)

harika bir haber buuu :))))))) Hayırlı olsun canım, dikkat et kendine. Dinlen, iş yapma yat tamam mı :):):):))))) oleyyy eçok güzel bir haber bu :)

harika bir haber buuu :))))))) Hayırlı olsun canım, dikkat et kendine. Dinlen, iş yapma yat tamam mı :):):):))))) oleyyy eçok güzel bir haber bu :)

Oyyy cnm benim nasilda sevinmissin :) cok sagollll... kasiklarimda agri oluyo biraz yatiyorum genelde

Hadi gözün aydın :) Kendine dikkat et canım asla yorulma bol bol dinlen rabbim tamamına erdirsin inş

testiniz pozitif hayırlı olsun,yerleşme kanaması yaşamışsınız

Hala devam ediyor azda olsa. Prgestanda bas donmesi yapıyo. Bi atlatsaydim bu dönemi

Hala devam ediyor azda olsa. Prgestanda bas donmesi yapıyo. Bi atlatsaydim bu dönemi

merak etme canım geçecek. Bu baş dönmeleri ve diğer şeyler bebeğinin varlığından kaynaklı :) bunu düşünürsen her şey daha keyifli hale gelecek. Kanamanın ciddi olmaması , düşük tehlikenin minimum seviyede olması için progestan önemli. Merak etme bu günler geçecek ve sen ilerde ahh biraz uyusada bende uyusam moduna geçeceksin :))))))))

Saglikli olsunda.. dayanılir herseye..
Gecti lekelenmem.olmadi bugün. Devam etcek miyim ilaca onu bilmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…