• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız kizlarr 🙏🏻

• Konu Sahibi Konu Sahibi Slayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Slayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
624
104
23
29
Normalde benim adet günüm 22 Eylül dü 21 i akşam lekelenmem başladı 4 gün falan devam etti bitti sonra 23 ünde de kan testi vermiştim hormon vs betam da <5 çıktı gebelik testi yapmıştım sonrasında negatifti ama bugün ne olur ne olmaz diye yeniden bir yapim dedim çok umutsuz bir sekilde böyle çıktı ilk dk larda ilk foto gibi ikinci de 5.dk dolduğunda çizgi tamamen Pembe açık ama üst kısmı daha koyu oldu sente lady diye marka daha önce de yaptım bununla testler kuruma bile çıkar miyordu genelde sizce gebelik olabilir mi testi bir kaç gün tekrar mi etmeliyim yoksa kan mi versem negatiftir diye de korkuyorum bir yandan kafam karıştı 🤷

Eklentiler

• IMG_20250930_104240.webp
    IMG_20250930_104240.webp
    51 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20250930_103547.webp
    IMG_20250930_103547.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 105
bu markayı bilmiyorum ama çizgi gayet belli oluyor.Tekrar bi kan verirseniz netleşir inşallah gebesinizdir:KK200:

Kuzum sen bir daha kan ver bence bi normal değil yani bunlar birde baya pembe çıkmış

daha iyi bi testle tekrar deneyip öyle kan vermeye gidebilirsin ama en iyisi kan tabiki de ama testler de sorun var gibi pozitifte olabilir ama testin birinin yarısı pembe olmuş diğerinin yarısı çıkmamış bi gariplik var testlerde sanki

Normalde benim adet günüm 22 Eylül dü 21 i akşam lekelenmem başladı 4 gün falan devam etti bitti sonra 23 ünde de kan testi vermiştim hormon vs betam da <5 çıktı gebelik testi yapmıştım sonrasında negatifti ama bugün ne olur ne olmaz diye yeniden bir yapim dedim çok umutsuz bir sekilde böyle çıktı ilk dk larda ilk foto gibi ikinci de 5.dk dolduğunda çizgi tamamen Pembe açık ama üst kısmı daha koyu oldu sente lady diye marka daha önce de yaptım bununla testler kuruma bile çıkar miyordu genelde sizce gebelik olabilir mi testi bir kaç gün tekrar mi etmeliyim yoksa kan mi versem negatiftir diye de korkuyorum bir yandan kafam karıştı 🤷
Bu tessti biliyirum iyi varsa çıkarıyor yoksa ufacik bir kuruma bile yaomiyir var bence

Kuzum sen bir daha kan ver bence bi normal değil yani bunlar birde baya pembe çıkmış
Yarın bir de laboquick aldım o gelecek onunla yapayım bakim normalde bu markayla yaptım daha önce hiç böyle olmadı kuruma bile çıkarmıyor

Canım zaten kan verdiğinde <5 ise o şüpheli bir kan diye duymuştum takip edilmesi gerekiyor.. burda bir kaç kişinin öyle oldu bide testinde pozitif zaten.. istersen bilindik bir marka ile bidaha test yap yine pozitif çıkarsa kan ver

Canım zaten kan verdiğinde <5 ise o şüpheli bir kan diye duymuştum takip edilmesi gerekiyor.. burda bir kaç kişinin öyle oldu bide testinde pozitif zaten.. istersen bilindik bir marka ile bidaha test yap yine pozitif çıkarsa kan ver
sonuç çıktığında şüphelenip sağlık ocaginda ki hemşireyi aramıştım bana ısrarla gebelik yok diyince bir daha kan da vermedim bugün de testi öylesine yaptım yarın bir de laboquick testim elimde olacak onunla yapayım bakım inşallah test doğrudur ya 🙏🏻

sonuç çıktığında şüphelenip sağlık ocaginda ki hemşireyi aramıştım bana ısrarla gebelik yok diyince bir daha kan da vermedim bugün de testi öylesine yaptım yarın bir de laboquick testim elimde olacak onunla yapayım bakım inşallah test doğrudur ya 🙏🏻
Gebelik yok ama devaminda yeniden vermek gerekirdi bide lekelenme olarak devam etmiş adetin yanlis anlamadiysam öyle yazmışsın o da şüpheli yani... Laboquick iyi bir marka varsa onda her türlü çıkar

E
Gebelik yok ama devaminda yeniden vermek gerekirdi bide lekelenme olarak devam etmiş adetin yanlis anlamadiysam öyle yazmışsın o da şüpheli yani... Laboquick iyi bir marka varsa onda her türlü çıkar
Evet canım leke geldi sadece sancım falan da olmadı daha önce de yaşadım PCO dan dolayı adet olurum şimdiye diye düşünüyordum olmayınca test yaptim böyle inşallah pozitiftir ya yarın yaparım laboquick e güveniyorum bende onda belli olur 🤦

E

Evet canım leke geldi sadece sancım falan da olmadı daha önce de yaşadım PCO dan dolayı adet olurum şimdiye diye düşünüyordum olmayınca test yaptim böyle inşallah pozitiftir ya yarın yaparım laboquick e güveniyorum bende onda belli olur 🤦
Hadi inşallah hayırlı haberlerin olsun☘️

Merhabalar dün test yaptım başta çizgi göremedim ama sonradan sanki silik bir çizgi gördüm kuruma çizgisimi bilemedim bir bakar mısınız bu arada marka prodoctor

Testime bakarmısınız Trendyoldan 5liawox test belki bilirsiniz ilk defa yapıyorum bugün sabah kan verdim yarın sonuçlar çıkacak inşallah güzel haberler gelir yarın adet günüm bel ve kasık ağrım var bu testide şimdi yaptım bu şekilde çıktı flaş ile çok silik bi şekilde gözüküyor yada benmi öyle görüyorum bilemedim sizde bakarmısınız yada aldığım 5 li awox test mi geç çıkarıyor

Eklentiler

• 1000053180.webp
    1000053180.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 62
Herşeyin hayır'lısı canm ya üzme kendini
Birde bise sorucam ben adete 6 gün kala ovulasyona başladım koyulasti gün gün 20 si pikti ben gebelikten falandır diye düşündüm ama 21 i siliklesti yeniden en son iliskimde 18 i 19 a bağlayan gece olmuştu 22 si adet günümdü adetimde olmadı 21 i lekelenmem başladı 24 ü bitti 23 ü kan testi verdim <5 ti yani pik yaptığı zaman değerlendiremedik ama öncesindeki ilişkiden olma ihtimali var mı adet te o yüzden olmamış olabilir miyim ozaman ki ilişkiden olsa testte çıkar mıydı çok uzun oldu ama kafam allak bullak yani 🤷

Back
X