• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız kizlarr 🙏🏻

• Konu Sahibi Konu Sahibi Slayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kan ver bide test yap takip et koyulasma olurmu kac gun arayla yap geç dölenme olablr

Birde bise sorucam ben adete 6 gün kala ovulasyona başladım koyulasti gün gün 20 si pikti ben gebelikten falandır diye düşündüm ama 21 i siliklesti yeniden en son iliskimde 18 i 19 a bağlayan gece olmuştu 22 si adet günümdü adetimde olmadı 21 i lekelenmem başladı 24 ü bitti 23 ü kan testi verdim <5 ti yani pik yaptığı zaman değerlendiremedik ama öncesindeki ilişkiden olma ihtimali var mı adet te o yüzden olmamış olabilir miyim ozaman ki ilişkiden olsa testte çıkar mıydı çok uzun oldu ama kafam allak bullak yani 🤷
Canım inanırmısn ben adete iki gun kala test yaptm negatif bnde dedim yoktur diye ilk defa Ovulasyon siparis verdm ama adetim 3 gun gecikti kan verdm pozitif di ama gec dölenme ymiş ben kac defa test yaptm cıkmadı en son gecikmenin 5 günü silik cıktı gun gun yaptım test koyulastı testler umudunu yitirme

Canım inanırmısn ben adete iki gun kala test yaptm negatif bnde dedim yoktur diye ilk defa Ovulasyon siparis verdm ama adetim 3 gun gecikti kan verdm pozitif di ama gec dölenme ymiş ben kac defa test yaptm cıkmadı en son gecikmenin 5 günü silik cıktı gun gun yaptım test koyulastı testler umudunu yitirme
Bir test Hariç sente lady marka iki gün önce yaptım o baya pozitif çıktı dün ve bugün laboquick yaptım negatif silik bile değil yani anlam veremedim

Back
X