• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız lütfen 🥹

Hazall777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
10285.webp
10290.webp

Ola bilirmi?? 30-31 Aralık adet günüm. Daha 4-5 gün var. Bu testlerden çok yapmıştım hiç bir zaman kuruma çizgisi çıkarmadı. İlk defa boyle pembemsi gibi çizgi oluştu.

Pozitif görünüyor gününüz geçince kan verin isterseniz ♥️

Rica ederim ne demek gününüze kadar tekrarlayıp koyulaşmasını takip edebilirsiniz elbette isterseniz yarın da kan verebilirsiniz ama beta yükselmesi açısından gününüz geçince yada adet günü kan verince artışı daha iyi çıkıyor diyorlar çok erken öğrenmek strese sokabiliyor bazen o yüzden dedim inşallah vardır sağlıkla alın kucağınıza inşallah ♥️

Rica ederim ne demek gününüze kadar tekrarlayıp koyulaşmasını takip edebilirsiniz elbette isterseniz yarın da kan verebilirsiniz ama beta yükselmesi açısından gününüz geçince yada adet günü kan verince artışı daha iyi çıkıyor diyorlar çok erken öğrenmek strese sokabiliyor bazen o yüzden dedim inşallah vardır sağlıkla alın kucağınıza inşallah ♥️
İnşallah canım. İnşallah doğrudur 🤲🏻

İnşallah kuzum. O kadar çok istiyorum ki
Ah kuzum o kadar istıyorum ki bak adetligeme altı gün kala test yaptım Salı günü yaptım pozitif çıktı çarşamba günü yine yaptım yine pozitif çıktı kan verdim çarşamba günü 13 85 çıktı perşembe günü tekrar verdim 23:56 çıktı ama daha adetligme 4 gün var

Ah kuzum o kadar istıyorum ki bak adetligeme altı gün kala test yaptım Salı günü yaptım pozitif çıktı çarşamba günü yine yaptım yine pozitif çıktı kan verdim çarşamba günü 13 85 çıktı perşembe günü tekrar verdim 23:56 çıktı ama daha adetligme 4 gün var
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻🥰

Teşekkür ederim inşallah vardır senin de inşallah benim de dualarım anne olmak isteyenlerle Allah kucağında doldursun inşallah🥰

Benım o kadar çok miyde yanmam var ki normal mi acaba

Back
X