Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.Pozitif görünüyor gününüz geçince kan verin isterseniz![]()
Yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.
Çok sağolun moral verdiniz![]()
İnşallah canım. İnşallah doğrudurRica ederim ne demek gününüze kadar tekrarlayıp koyulaşmasını takip edebilirsiniz elbette isterseniz yarın da kan verebilirsiniz ama beta yükselmesi açısından gününüz geçince yada adet günü kan verince artışı daha iyi çıkıyor diyorlar çok erken öğrenmek strese sokabiliyor bazen o yüzden dedim inşallah vardır sağlıkla alın kucağınıza inşallah![]()
İnşallah kuzum. O kadar çok istiyorum kiAyy evet var gibi insallah vardır![]()
Ah kuzum o kadar istıyorum ki bak adetligeme altı gün kala test yaptım Salı günü yaptım pozitif çıktı çarşamba günü yine yaptım yine pozitif çıktı kan verdim çarşamba günü 13 85 çıktı perşembe günü tekrar verdim 23:56 çıktı ama daha adetligme 4 gün varİnşallah kuzum. O kadar çok istiyorum ki
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canımAh kuzum o kadar istıyorum ki bak adetligeme altı gün kala test yaptım Salı günü yaptım pozitif çıktı çarşamba günü yine yaptım yine pozitif çıktı kan verdim çarşamba günü 13 85 çıktı perşembe günü tekrar verdim 23:56 çıktı ama daha adetligme 4 gün var
İnşallah kuzumTeşekkür ederim inşallah vardır senin de inşallah benim de dualarım anne olmak isteyenlerle Allah kucağında doldursun inşallah![]()