Testime bakar mısınız lütfen gebelik var mı

Kızlarrr ben bebişi çok erken yakalamışım 😂 daha haftalıkmıs doktor da şaşırdı testte çıkmasına, artık sağlıkla ilerlemesini bekleyeceğiz duanızı esirgemeyin yorumlarınız desteğiniz için çok çok teşekkür ederim dualarım isteyen herkesle inşallah 🌸😊🫶🏻🫶🏻

Kızlarrr ben bebişi çok erken yakalamışım 😂 daha haftalıkmıs doktor da şaşırdı testte çıkmasına, artık sağlıkla ilerlemesini bekleyeceğiz duanızı esirgemeyin yorumlarınız desteğiniz için çok çok teşekkür ederim dualarım isteyen herkesle inşallah 🌸😊🫶🏻🫶🏻
Hayırlı olsun maşallah size💕💕

Eklentiler

• 1000007265.webp
    1000007265.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 35
Dün ki evde yaptığım test bu hastanede çıkan sonuç 1.20
Ama testte var gibi yani olmasa hiç çıkmıyor bir tane daha denesene test belki hatalı olma payı vardır için rahat eder, bir de çok erkense kanda çıkmayabilir de. Ben bile kendimden şüphe ediyorum hala 25 hcg çıktı ama çok başı ne olacağı belirsiz geldiği için.

Ama testte var gibi yani olmasa hiç çıkmıyor bir tane daha denesene test belki hatalı olma payı vardır için rahat eder, bir de çok erkense kanda çıkmayabilir de. Ben bile kendimden şüphe ediyorum hala 25 hcg çıktı ama çok başı ne olacağı belirsiz geldiği için.
Reglimi beklicem artık gelirse gelir gelmezse çok şükür dicem

Peki hcg 25 iyi bir şey mi yani bilgisi olan yazabilir mi ben bu değerlerden anlamıyorum
5+ üstü olduğu için gebelik var demek ama iki günde bir iki katı veya %60-66 artmış olması lazım sağlıklı bir gebelik demek için. Bat bile geçmemiş anladığım kadarıyla bu değerle tebrik ederim Allah sağlıcakla arttırsın değerinizi🍀🙏

Back
X