Testime bakar mısınız lütfen

AliAgah47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
219
186
33
31
Kızlar testi bu şekilde çıktı yaptıktan 10dk sonra falan ama sonrasında kayboldu. 3gün önce açık pembe bir akıntı gelmişti şuanda da kahverengi devam ediyor. Gebe olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20190918_071449.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 80
ben de ilk yaptigimda böyle çıkmıştı ama hiç kaybolmamıştı. isterseniz başka bir test daha yapın ya da kan verin.

ben de ilk yaptigimda böyle çıkmıştı ama hiç kaybolmamıştı. isterseniz başka bir test daha yapın ya da kan verin.
Yani kaybolması ilginç ama bence testi yenile olabilir ☺

Teşekkür ederim ben de şaşırdım. Kasıklarıma da ve göneğimin altında yanma batma var hafif de mide bulantısı psikolojik mi bilemiyorum

Teşekkür ederim ben de şaşırdım. Kasıklarıma da ve göneğimin altında yanma batma var hafif de mide bulantısı psikolojik mi bilemiyorum
Valla canım bilemicem benim mide bulantılarım yeni başladı yani 7 haftadan önce gayet iyidim göbeğinin altında ağrı olması için yine bu civar haftalarda olması lazım tabi kişiden kişiye değişiyor önemli olan bence ağrı sızı bulantı değil sen ne hissediyorsun

Ben hamile hissediyorum öğretmenim boş dersim vardı şimdi kan vermeye gidiyorum acaba ile durmak çok zor

Son adet tarihim 11ağustos bu arada

Kan vermişsiniz sanırım. İnşallah gönlünüzden geçene kavuşursunuz.

Normalde düzensiz uygulama takvimine göre geçti. Kahverengi akıntı var umudumu yitirdim bu ay için. Gelecek aya kısmetse
Gelecek ay olur inşallah kafanıza takmayın. Rahat olunca hemen oluyor kendimden biliyorum.

Benimde senin ki gibi çıktı kuzum bugün aldım sonuç negatif 0.21 çıktı bu testlerede güvenemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…