ben de ilk yaptigimda böyle çıkmıştı ama hiç kaybolmamıştı. isterseniz başka bir test daha yapın ya da kan verin.
Yani kaybolması ilginç ama bence testi yenile olabilir ☺
Valla canım bilemicem benim mide bulantılarım yeni başladı yani 7 haftadan önce gayet iyidim göbeğinin altında ağrı olması için yine bu civar haftalarda olması lazım tabi kişiden kişiye değişiyor önemli olan bence ağrı sızı bulantı değil sen ne hissediyorsunTeşekkür ederim ben de şaşırdım. Kasıklarıma da ve göneğimin altında yanma batma var hafif de mide bulantısı psikolojik mi bilemiyorum
Valla canım bilemicem benim mide bulantılarım yeni başladı yani 7 haftadan önce gayet iyidim göbeğinin altında ağrı olması için yine bu civar haftalarda olması lazım tabi kişiden kişiye değişiyor önemli olan bence ağrı sızı bulantı değil sen ne hissediyorsun
Valla canım bilemicem benim mide bulantılarım yeni başladı yani 7 haftadan önce gayet iyidim göbeğinin altında ağrı olması için yine bu civar haftalarda olması lazım tabi kişiden kişiye değişiyor önemli olan bence ağrı sızı bulantı değil sen ne hissediyorsun
O bayada geçmiş aslında ama geç döllenmede olsa şuan idrar testinde çıkardı sankiSon adet tarihim 11ağustos bu arada
Umarım güzel haberlerini alırızSon adet tarihim 11ağustos bu arada
Kan vermişsiniz sanırım. İnşallah gönlünüzden geçene kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim evet az önce verdim. E nabızdan bakacağım inşallah sonuca
Adetiniz geçmiş miydi?Malesef testim negatif
Adetiniz geçmiş miydi?
Gelecek ay olur inşallah kafanıza takmayın. Rahat olunca hemen oluyor kendimden biliyorum.Normalde düzensiz uygulama takvimine göre geçti. Kahverengi akıntı var umudumu yitirdim bu ay için. Gelecek aya kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?