Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gkbnkrmz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
25
7
1
Adetim iki gün geçti kızlar ben silik hayalet birşey gördüm ama sizde gorebildiniz mi yoks yanıldım mı birde erken gebelik testi yanlış çıkma ihtimali olur mu

Adetim iki gün geçti kızlar ben silik hayalet birşey gördüm ama sizde gorebildiniz mi yoks yanıldım mı birde erken gebelik testi yanlış çıkma ihtimali olur mu
Hiç bir şey göremiyoruz çünkü test yok🤭 resim ekleme olmamış tekrar deneyin

Eklentiler

• IMG_20211115_171111.webp
    IMG_20211115_171111.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 162
Çok çok hafif var gibi ama emin olamıyorum çünkü fotoyu yakınlaştırınca kayboluyor🤷‍♀️

Yeni çektim tekrar kızlar

Eklentiler

• IMG_20211115_163516.webp
    IMG_20211115_163516.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 146
2 gün geçtiyse daha koyu olması gerekirdi belki geç döllenme olmuştur kan testi ya da bir iki gün sonra tekrar test yapmayı deneyebilirsin.

Peki kızlar teşekkür ederim yarın kadın doğuma randevu aldım hala adet olmadım 3 gün gecikti yarın 4 gün gecikmiş olacak biz oğlumuza kardeş düşündük temmuzdan beri deniyoruz fakat tutmuyor anlamadım nerde hata yapıyoruz oysa ki 3 buçuk yaşında ki oğlum ilk denemede tutmustu o nedenle yarın doktora gidip muayene olacağım varmı bir sebebi diye

Peki kızlar teşekkür ederim yarın kadın doğuma randevu aldım hala adet olmadım 3 gün gecikti yarın 4 gün gecikmiş olacak biz oğlumuza kardeş düşündük temmuzdan beri deniyoruz fakat tutmuyor anlamadım nerde hata yapıyoruz oysa ki 3 buçuk yaşında ki oğlum ilk denemede tutmustu o nedenle yarın doktora gidip muayene olacağım varmı bir sebebi diye
Hamilelik varmı?

Back
X