Şimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacak bunu da yine Şimdi yaptım korktum acaba çıkmaz mı diye ama her gün dha belirginlesiyo inşallah mutlu haberi veririm yaAdetin geciktimi ya adetini bekle yada adetine üç dört gün varsa kan ver

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacak bunu da yine Şimdi yaptım korktum acaba çıkmaz mı diye ama her gün dha belirginlesiyo inşallah mutlu haberi veririm yaAdetin geciktimi ya adetini bekle yada adetine üç dört gün varsa kan ver
Kızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım![]()
3 4 gün varAdetin geciktimi ya adetini bekle yada adetine üç dört gün varsa kan ver
3 4 gün var dahaAdetin geciktimi ya adetini bekle yada adetine üç dört gün varsa kan ver
Sabah en alttakini yaptım hemen çıktı aynı idrarla üç ayrı test daha yaptım negatif çıktı ona anlam veremiyorum bnSzde de hafif Bi silik çizgi var günden güne takip edin koyulasuyo
Bi kaç gün bekleyin bence varsa zaten koyuladiyo günden güneSabah en alttakini yaptım hemen çıktı aynı idrarla üç ayrı test daha yaptım negatif çıktı ona anlam veremiyorum bn
Ya var bebiş hadi sağlıkla gelsin inşallahŞimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacak bunu da yine Şimdi yaptım korktum acaba çıkmaz mı diye ama her gün dha belirginlesiyo inşallah mutlu haberi veririm ya![]()
Merhaba canm benim de öyleydi Adetime 5 gün kala yaptım hayali bi çizgi vardı bunun gibi.Ertesi gün kan verdim ve 26 çıktı bence senin de pozitif hayırlı olsunMerhaba benim dünden beri kasiklarimda agri var böyle sizi batar gibi 29 unda yumurtlama görmüştüm 2 gündür de kasiklarimda değişik biseyler var qdetime dha var ama bugün de yaptım test böyle 5 dk içinde hafif kararti ve çizgi var ama resimde tam net değil
Hamileymişim canım beta 68.87Ben çok net gördümm inşallah hamilesindir hemen kan ver bence kesinleştir ve bize de haber ver![]()
Gözün aydın olsun cnmHamileymişim canım beta 68.87![]()
Gözün aydın canım inşallah sağ salim kucağına alırsın darisi bebek bekleyenlere inşallahHamileymişim canım beta 68.87![]()
Geçince test yap bence canım3 4 gün var daha
Regl günümde yaparım tekrardan inşAllah vardırGeçince test yap bence canım
İnşallah canım hayırlı bir haber alırsin bizimle paylaşmayi unutmaRegl günümde yaparım tekrardan inşAllah vardır![]()
İnşAllah cnm kızmdada burda paylaşmıştım test çubuklarımı atıpİnşallah canım hayırlı bir haber alırsin bizimle paylaşmayi unutma![]()
İnşallah birdaha paylaşmak nasip olurİnşAllah cnm kızmdada burda paylaşmıştım test çubuklarımı atıp
İnşAllah cnm benm aminİnşallah birdaha paylaşmak nasip olur![]()
sanki var gibii tarihlerde tutuyor. her sabah test yapın bakalım koyulaşacakmıı :))))Merhaba benim dünden beri kasiklarimda agri var böyle sizi batar gibi 29 unda yumurtlama görmüştüm 2 gündür de kasiklarimda değişik biseyler var qdetime dha var ama bugün de yaptım test böyle 5 dk içinde hafif kararti ve çizgi var ama resimde tam net değil